Український бренд Bevza запускає благодійний проєкт, щоб допомогти Міжнародному центру матері й дитини «Місто добра».

Бренд розробив лімітовану колекцію светру, який випустять у кількості 200 екземплярів, прибутки з продажу якого перерахують «Місту добра».

Светр виготовлено з органічного котону. Він предствлений у чотирьох розмірах: від XS до L. Придбати можна ексклюзивно тільки на сайті Bevza. 

«Місто добра» – це кризовий центр матері й дитини, що знаходиться в Чернівцях. Через війну, яка триває в Україні, тут у шелтері приймають родини, які втратили домівку. Зараз «Місто добра» має три будівлі, у яких загалом проживає близько 450 людей, які вимушено покинули свої домівки через війну. Зараз центр планує якнайшвидше закінчити будівництво четвертого корпусу, щоб прийняти в ньому ще один дитячий будинок. Щоби допомогти якнайшвидше добудувати корпус, долучився бренд Bevza.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Засновниця бренду Bevza Світлана Бевза разом з Антоном Бєлінськім, головним стилістом проєкту, нещодавно провели зйомку під назвою «Житня сила» на території Київської філії хлібзаводу «Кулиничі».

«Головною метою ініціативи було привернути ще більше уваги до глобальної кризи, яка чекає на світ, а також розповісти про ціну, за яку сьогодні кожен із нас отримує хліб до столу».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі