Шарлотта Йорк – одна з трьох головних героїнь продовження серіалу «Секс і місто», яке називається And Just Like That, зʼявилася в одній зі сцен у піжамі українського бренда Sleeper.

Це сцена з четвертої серії серіалу. На акторці Крістін Девіс піжама Party Pj Set із бахромою з пірʼя.

Sleeper – це український бренд одягу, який у 2014 році заснували дві колишні фешн-редакторки Катя Зубарєва й Ася Вареца. У каталозі бренда – чоловічі й жіночі піжами, сукні, взуття, а також дитячий одяг.

Наразі речі Sleeper можна придбати в Україні, США, Великій Британії, Франції, Австралії, Італії, Австрії, Німеччині, Швейцарії, Японії, Кореї, Норвегії, Данії й ОАЕ.


«Секс і місто» – американський серіал, що виходив на каналі HBO з 1998 до 2004 року й мав шість сезонів. Він заснований на книзі журналістки Кендіс Бушнелл і розповідає про особисте життя чотирьох подруг, що живуть у Нью-Йорку. Серіал отримав 7 нагород «Еммі», зокрема за найкращий комедійний серіал.

У 2008 та 2010 роках вийшли повнометражні фільми-продовження серіалу, а в 20132014 роках – серіал-приквел «Щоденники Керрі», який був закритий після другого сезону.

Мінісеріал з’явився на стримінгу 9 грудня 2021 року. Він має 10 серій і розповідає історію життя подруг Кері, Міранди й Шарлотти в їхні 50 років.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка: Sleeper