Розповідаємо, де можна оновити весняний гардероб серед українських брендів. У добірці – речі з трендовими бантиками, напівпрозорі спідниці й лонги, одяг з екошкіри й леопардовий принт. Також – база верхнього одягу, взуття й унісекс-колекції. 

Багато бантиків від Jul

Український масмаркет-бренд у новій весняній колекції зробив акцент на Coquette aesthetic. Бантики вже давно вийшли за межі TikTok: від аксесуарів для волосся до декору столу – їх можна побачити й інтегрувати всюди. До дропу ввійшли бавовняні футболки, майки й лонгсліви, напівпрозорі сукня та спідниця й сукня з двома бантами. Кежуал-образам також бути. З бази – топ і спідниця-олівець із 30% кашеміру, штани-кльош і капрі, оверсайз-жакет і бомбер. 

ДЕ КУПИТИ:

на сайті бренда та в офлайн-магазинах за адресами вул. Мечникова, 6 та ЦУМ (Київ); вул. Федорова, 29 (Львів)

 Класика й паризький вайб у Cici Coco

Львівський бренд презентував весняну колекцію Pre-Spring 24 x Ira. Обличчям дропу стала інфлюєнсерка, волонтерка й авторка YouTube-каналу про стиль Іра Симчич. Також бренд представив розширену розмірну сітку: від XS до XXL. Серед бази – палаццо й жакет у сірому й чорному кольорах, штани з екошкіри, бежевий тренч. Цікавості в образах додадуть спідниця-пояс і максі жилетка в сірому й чорному кольорах.

Де купити:

на сайті бренда та в офлайн магазинах за адресами вул. Мала Житомирська, 11 (Київ), вул. Гнатюка, 12 (Львів)

Весняна база від One by One

Бренд жіночого одягу й взуття випустив весняну колекцію Self Love з грайливими й водночас базовими речами. У дропі – костюм у смужку, мініспідниця в чорному й білому кольорах, а також спідниця-шорти, боді з написом стразами Self Love в чорному й білому кольорах і квітчасті сукні.

Де купити:

на сайті бренда та в офлайн-магазинах в 11 містах України

Невимушена легкість у Daff Clothes

Весняна колекція київського бренда – про лаконічність і повсякденність. У новому дропі – бавовняний тренч, пальто із шовку й вовни, оверсайз лляні сорочки, мідіспідниці з бавовни в чорному й білому кольорах і сукні в білизняному стилі. До колекції також увійшли прикраси: підвіска й сережки-напівкільця з натуральної латуні.

Де купити:

Офісна естетика від Papaya

Бренд жіночого одягу та взуття презентував нову колекцію, натхненну естетикою Office Siren. Дроп представлений у п’яти базових кольорах: чорному, сірому, бежевому, синьому й коричневому. До нього ввійшли топи й боді, максісукні з відкритою спиною, блейзери й штани з високою посадкою, тренч і напівпальто. Також у колекції можна знайти балетки з натуральної шкіри та класичні лофери.

Де купити:

на сайті бренда та в офлайн-магазинах у чотирьох містах України

Вишукана класика від O’kryk

Нові форми й кольори – це про весняну колекцію київського бренда жіночого одягу. До неї ввійшли: укорочене пальто прямого крою, а також двобортне в чорному й коричневому кольорах, жакети, смугасті светри з мериносу, в’язані максісукні з відкритою спиною. Для базового гардероба – класичні сорочки, прямі штани та спідниця А-силуету. 

 

 

Де купити:

на сайті бренда та в шоурумі за адресою вул. Велика Житомирська 30-А (Київ)

Ніжна база в Katsurina

Бренд базового одягу випустив весняний дроп зі вже знайомими елементами. Серед новинок – оверсайз робоча куртка з відстібним коміром у двох кольорах, кремовий лайнер, лонгсліви в пудровому й молочному, укорочені велосипедки, а також квітчаста майка.

 

Де купити:

на сайті бренда та в офлайн-магазині за адресою вул. Михайлівська, 24-А (Київ)

Яскраві рішення в Mocko 

Бренд жіночого одягу випустив весняний дроп з акцентом на яскравих кольорах та анімалістичних принтах. У колекції – спортивні костюми в жовтому, рожевому, білому й чорному кольорах із 95% бавовни, леопардові палаццо та спідниця-шорти. Для класичних образів – пальто в сірому й шоколадному відтінках, картаті сорочки, базові футболки з принтом і прямі штани зі складками й стрілками.

 Де купити:

на сайті бренда та в офлайн-магазині за адресою вул. Бойківська, 1 (Львів)

Легкість, зав’язки й гіпюр від Iam

Бренд презентував весняну колекцію Spring in the City – від верхнього одягу до поясів із натуральної шкіри. Основою лінійки стали тренч шоколадного кольору, подовжений жилет, чорний жакет із відкритою спиною на зав’язках, блакитна сорочка прямого крою з асиметричним низом, напівпрозорий лонг із гіпюру, гіпюрові напівпрозорі штани з бавовни й мініспідниця в кольорі бургунді з 95% вовни.

 Де купити:

Оверсайз та унісекс від Be Om

Унісекс весняний дроп, натхненний спортивною естетикою і яскравими кольорами. Речі колекції виготовлені зі 100% бавовни. В основну лінійку ввійшли спортивні костюми в рожевому, блакитному, темно-зеленому, бежевому та світло-сірому кольорах, оверсайз-футболки й лонги з написом та унісекс-бомбери у двох кольорах.

 Де купити:

на сайті бренда та в шоурумі за адресою вул. Рішельєвська, 29 (Одеса)

Базова база від Solmar

Український бренд базового жіночого одягу представив весняну колекцію в колаборації зі співачкою Анною Трінчер. До дропу ввійшли лонгсліви з відкритими плечима в п’яти кольорах, ажурні джемпери, прямі й палаццо-джинси зі 100% бавовни, мідіспідниці із середньою й високою посадками та максісукні.

 Де купити:

«Неідеальність» текстур від German Apparel

Нова весняна колекція New Angle про урбанізм, сміливість форм і кольору та мікс «неідеальних» текстур. До дропу ввійшли, як верхній одяг: фарбований коричнево-іржавий тренч, бомбери й лайнери в чотирьох кольорах; так і в’язані та подвійні трикотажні лонги, напівпрозорі сукні, мініспідниці з ефектом пом’ятості, фарбовані wide leg-джинси й вільні штани зі складками. З аксесуарів – кросбоді сумка з італійської вінтажної шкіри.

Де купити:

Яскрава база від DiaDia 

Український бренд одягу випустив весняну колекцію Art in bloom – для жінок і чоловіків. Для базового чоловічого гардероба пропонують бомбер із плащівки, смугасті сорочки, кардигани, бавовняні футболки у двох кольорах, а також джинси звуженого та прямого крою. Для жіночого гардероба додали в колекцію більше яскравих елементів: м’ятний тренч з екошкіри, укорочений рожевий жакет, сукні у квітковому принті, червоні штани зі стрілками та максі- й мініспідниці.

 Де купити:

 на сайті бренда та в офлайн-магазинах за адресами вул. Велика Васильківська, 27 (Київ), вул. Петра Дорошенка, 17 (Львів)

Унісекс, леопард і шкіра від Skripka 

Дух міського життя став натхненням для нової весняної колекції Urban. До дропу ввійшли: чорне пальто з екошкіри, унісекс-бомбери у двох кольорах, пісочна теді-куртка, нейлоновий костюм у чорному й пудровому, виварені спортивні комплекти, унісекс-лонгсліви, картаті сорочки й оверсайз-светри. А також леопардові штани й мідіспідниця з екошкіри. 

Де купити: 

на сайті бренда та в шоурумах за адресами вул. Буніна, 18 і ТРЦ «Рів’єра» (Одеса), ТРЦ «Конкорд» (Полтава) 

Текстурність природи від TG Botanical

Нова колекція українського бренда сталої моди, натхненна навколишнім середовищем, ботанікою й текстурами природи. Елементи одягу вироблені з волокон коноплі, льону, бавовни й кропиви, а небанальні поєднання кольорів отримані з квіток пижми, жолудів, лушпиння цибулі й кавових зерен. Уся колекція виготовлена зі 100% органічної бавовни. У дропі – блакитно-біла максісукня й теракотова міні, п'ять моделей укорочених топів – на зав’язках, бретельках, асиметричні, болеро, шоколадний джемпер і максіспідниця.

Де купити:

на сайті бренда та в шоурумі за адресою вул. Хрещатик, 38 (ЦУМ, Київ)