Зібрали добірку зимового верхнього одягу: моделі, натхненні традиційними костюмами народів Півночі, пуховики-трансформери, пальта в стилі old money та пухнасті вироби зі стриженої австралійської вовни.

Katsurina

Бренд, що став відомим завдяки культовому пуховику-ковдрі продовжує щосезону оновлювати асортимент. Цього року до зимової колекції вперше за сім років увійшов чоловічий пуховик. Також бренд випустив спільний дроп із брендом Jul, до якого ввійшов «піжамний» блакитний пуховик у тонку білу смужку та лайнери. В основній колекції ковдри-пуховики зі складом 90% натурального пуху, 10% пір’я в подовженому та вкороченому фасонах. 

Сайт

Why Me

Бренд чоловічого одягу пропонує шість кольорів однієї моделі пуховика з наповнювачем зі штучного пуху. Зовні куртки виконані з водовідштовхувальної тканини та мають капюшон, що відстібається. Є в чорному, смарагдово-зеленому, світло-блакитному, пісочному, молочному та хакі кольорах.

Інстаграм 

Shypelyk

Бренд, що спеціалізується на верхньому одязі, продовжує експериментувати з формою. Цього сезону пропонують звернути увагу на двобортне пухопальто, довжину якого можна змінювати, оскільки нижня частина виробу – на блискавці, а також пухокуртку з капюшоном-хусткою. Вироби мають утеплену підкладку з віскози і є комфортними до -20°C. Також у бренда є вовняні пальта, куфайки та парка-трансформер із відстібними рукавами. 

Сайт

German Apparel

У зимовому дропі бренда вкорочені та подовжені пуховики з наповнювачем зі штучного лебединого пуху. Бренд зазначає, що розраховані на температуру до -15°C. І короткі, і подовжені моделі є в чорному та коричневому кольорах. Також у колекції дуті подовжені жилети молочного та чорного кольорів із біопухом усередині. 

Сайт

Diadia

У колекції бренда пуховики з водовідштовхувальної тканини: чорного, молочного та кремового кольорів. Є подовжена модель із паском на талії та куртка прямого крою. Також є бежева та м’ятна тедді-шуби з флісовою підкладкою та вовняні пальто-максі.

Сайт

Ienki Ienki

На нову колекцію бренд надихався традиційними костюмами народів Півночі, тому в пуховиках з’явилися елементи дублянок на кшталт хутряного коміра. Бренд також переосмислив свої впізнавані силуети – жилетку-кептар і спідницю-плахту. Склад виробів: 95% білий гусячий пух, 5% перо. Основні кольори дропу: м’ятний, молочний і рожевий. Однак у каталозі є також чорні, червоні та хакі моделі. 

Сайт

Daff

Традиційно витримана зимова колекція бренда включає куртки з теплоощадним наповненням зі спірального холлофайберу. Комфортний температурний режим: до -20°C. Також у колекції є вовняні пальта сірого та коричневого кольорів. 

Інстаграм

Сenc

До зимового дропу бренда в ахроматичних кольорах (чорному, білому, сірому та коричневому) ввійшли шуби зі стриженої австралійської овечої вовни довжини максі та міді. Це шуби з утеплювачем і мембраною від вітру, які можна носити за температури до - 25°C. Також у бренда є вовняні пальта, що підійдуть до температури - 5°C, та бомбер.

Сайт

Vem Vet

Варто звернути увагу на пуховик, довжиною до середини стегна з кулісою на талії з наповнювачем зі штучного пуху. Бренд пропонує моделі в трьох кольорах: чорному, молочному та коричневому. Також до колекції ввійшли вкорочені пуховики та двобортні максіпальта зі стьобаної тканини. 

Сайт

The Lace

У колекції Apres Ski є куртки прямого крою із синтепухом усередині, вкорочені пуховики, куртки з поясом і пальта з вовни на запах. Усі вироби є в різних кольорах: від стриманих чорного та молочного до блакитного, світло-жовтого та глибокого синього.

Сайт

Be Om

Бренд пропонує об’ємний оверсайз-пуховик із затяжками знизу, щоб запобігти піддуванню вітру. У наявності три кольори: графітовий, молочний і чорний. Наповнювач – синтетичний лебединий пух. Фурнітура з неіржавної сталі. Також є вкорочені куртки з водонепроникної плащівки з таким самим наповнювачем, що підійде на морозну погоду.

 

Сайт

Marchi

Довгі, короткі, тедді, з ремінцем – у бренда великий вибір пуховиків із вологовідштовхувальної тканини з наповнювачем, що на 90% складається з гусячого пуху та на 10% з гусячого пера. Комфортним температурним режимом бренд вказує -15°C.

Сайт

Friends of Fashion 

Бренд у стилістиці old money пропонує елегантні пуховики-пальта довжини міді з кулісою на талії та штучним утеплювачем. Зазначають, що комфортно буде вдягати ці пальта за температури до -20°C. Також основою нової колекції стала шуба, у складі якої є ворс із вовни іспанського мериноса. 

Сайт

Coosh

У зимовому дропі бренда є довгі двосторонні дублянки, шуби та пальта з екохутра та вовни, а також пухнаста куртка-тедді. 

Сайт 

Katimo

На міжсезоння й відносно теплі зимові дні – з температурою не нижче -5°C – можна обрати пальто із щільної вовни з умістом кашеміру. У бренда простежується характерний оверсайз-силует із широкою лінією плеча. Також є модель із великим коміром у вигляді шарфа, який можна стилізувати кількома способами.

Сайт