Зібрали українських виробників дитячого та підліткового одягу, у яких можна обрати осінній гардероб для хлопців і дівчат від 0 до 18 років, а також ритейлерів, що представляють в Україні дитячий одяг та аксесуари європейських брендів.

12 Monkeys

Бренд, що починав із дитячого одягу, зараз спеціалізується на сімейних образах. Для дітей і підлітків на осінь можна обрати спортивний костюм чи карго-штани різних кольорів.

Сайт

Lookasi

Бренд із Херсона, що пережив окупацію й не працював рік, відновили в лютому 2023 року. На осінь у бренда можна шукати однотонні худі, штани, тонкі шапки та дощовики.

Сайт

Cabanchi.com

Бренд базового одягу має дитячу лінійку. Можна обрати утеплені однотонні худі різних кольорів, оверсайз-футболки, лонгсліви, спортивні костюми та штани. 

Сайт

Baobab

В’язані костюми для малюків, бавовняні комбінезони, флісові штани та худі, гольфи пастельних відтінків і дуті жилетки українського виробництва – базовий дитячий гардероб на осінь. Також у бренда є тонкі шапки дев’яти відтінків і піжами в розмірній сітці до 110 сантиметрів.

Instagram

Leva Organic

Бренд одягу із sustainable-тканин пропонує збирати капсульний гардероб для дітей. У наявності сорочки з рюшами, рожеві штани та бежеві костюми з органічного вельвету, сарафани з вишивкою квітів із Червоної книги України.

Сайт

Ripka

Для найменших малюків (зростом до 92 сантиметрів) одяг на осінь можна обрати в дитячого унісекс-бренда Ripka. Тут однотонні спортивні костюми та комбінезони, а також одяг із мінімалістичними принтами.

Сайт

Little Angel

Виробництво бренда, що фокусується на одязі для новонароджених, працює з 2005 року. Шиють спортивні костюми нюдових відтінків, сукні та комбінезони в розмірній сітці до 98 сантиметрів. Також у бренда є серії в’язаних речей: светри, штанці та шапки для дітей до трьох років. З 2021 року бренд почав виготовляти декор для дитячих кімнат, іграшки та кошики-органайзери.

Сайт

Giggles

Giggles створює прості мінімалістичні дитячі речі з екоматеріалів. Філософія бренда в тому, що цей одяг має передаватися від дитини до дитини. Шукати в колекціях варто футболки, лонгсліви та худі, а також комбінезони для найменших. 

Instagram

Krako Land

Український бренд, «що народився під час війни, як і багато українських дітей». У бренда можна знайти базовий одяг на різну погоду: від спідньої білизни до флісок для дітей віком до 8 років. В асортименті велика кількість унісекс-моделей.

Сайт

Ритейлери

   

PiePie Kids

Проєкт із фізичним магазином в Одесі та доставкою по всій Україні робить добірку одягу й аксесуарів європейських брендів. Тут одяг, взуття, іграшки, портфелі для школи та навіть посуд. На осінь можна шукати теплі костюми, базові лонгсліви, шапки та куртки.

Сайт

«Пташеня»

Маркетплейс одягу для дітей, що має також шість фізичних магазинів у різних містах України. У селекції магазина дитячий одяг українських та іноземних брендів, що, на думку засновників магазина, формує відчуття естетики в дітей. 

Сайт

Milk Kids

Концептуальний магазин Milk Kids пропонує одяг, взуття й аксесуари з натуральних тканин для дітей і підлітків від 0 до 18 років. Магазин представляє європейські бренди одягу та взуття в різних категоріях: від пухових термоштанів і курток до базових джинсів і світшотів.

Сайт

Mini Me

У мультибрендовому магазині можна знайти товари для дітей від 6 місяців до 14 років з Італії, Франції, Бельгії, Англії, а також інших країн Європи й Азії. Серед брендів найпопулярніші: Stella McCartney, Veja Kids, Rylee+cru та Wynken.

Instagram