Зібрали 10 українських брендів чоловічого та унісекс-одягу, у яких можна оновити гардероб на осінь: від базових футболок до верхнього одягу. 

 Жіночий осінній гардероб ми збирали тут.

Syndicate

У київського бренда на осінь варто шукати базовий осінній одяг: вилинялі худі та зіп-худі, джинсові куртки, бомбери, джинси, спортивні штани та залишки попередніх колекцій. На сайті ще доступні худі «Київський режим», створені в колаборації з художником Вовою Воротньовим, який також працював над колаборацією заводу «Антонов» із брендом Frolov.

Сайт

Lu’g 

Український бренд чоловічого одягу, що випустив перший дроп цього літа, пропонує зустрічати осінь у ньому ж – лаконічному базовому одязі нейтральних кольорів. У колекції сірий і білий лонгсліви з рукавами на затяжках, котонові широкі штани й утеплені сорочки.

Instagram 

Why Me

В осінній колекції чоловічого бренда речі, що трансформують класику в повсякденність. На кампейн засновники бренда надихалися аутфітами молодого Веса Андерсона, Джеймса Діна, Жана-Мішеля Баскії та фільмом «Париж, Техас» Віма Вендерса. До дропу ввійшли костюми: зелений класичний, але незвичний внаслідок кольору, і чорний двобортний, класичні та вкорочені штани, зелений вовняний кардиган, світшот із написом No Meeting Friday та худі з цитатою Івана Багряного «Сміливі завжди мають щастя».

Сайт

m0d44

Бренд «робочого одягу з Києва», як вони самі себе називають, пропонує експериментальний підхід до стилю. У своєму маніфесті m0d44 зазначають, що стоять на порозі злиття двох світів: де батьки будували атомні станції, а діти танцюють у порожніх цехах. Для осінніх прогулянок у бренда можна шукати куртки-роби, світшоти та худі, брюки, джинси, лонгсліви, а також яскраві акцентні речі на кшталт штанів із «коров’ячим» принтом чи світловідбивного дощовика.

Сайт

Arch 

Український бренд повсякденного одягу з моделями простого крою й актуальним дизайном надихається скандинавським способом життя. Своєю фішкою бренд називає універсальність. На осінь в Arch можна шукати карго-штани, джинси прямого крою, базові футболки, флісові світшоти та дощовики.

Сайт

Act.1

Act.1 – продуманий зручний одяг, у якому дизайн фокусується насамперед на практичності. На осінь у київського бренда можна знайти куртки та сорочки із щільного деніму, лонгсліви, широкі джинси, штани карго та базові футболки з принтами. 

Сайт

Tserkovnij 

На осінь у бренда можна обрати «робочі» бавовняні штани прямого крою в п’ятьох кольорах: чорному, сірому, глибокому синьому, коричневому й хакі, а також широку куртку з бавовняною теплою основою, стьобаною утепленою підкладкою та флісовими кишенями для рук. Для стилізації образу є бандани, апсайкл-сумки та шапки-трапери зі штучним хутром, як у мисливців чи полярників.

Сайт

Deep

Бренд унісекс-одягу в осінньому дропі презентує бомбери, стьобанки-лайнери, анораки, сорочки в клітинку в стилі печворк, вишиті сорочки, денімові брюки-чіноси та класичні штани. Майже всі речі мають жіночу й чоловічу розмірні сітки. Усі речі бренда можна міксувати в комфортну гардеробну «капсулу» на всі випадки життя. 

Сайт

12 Monkeys

У гардеробі на осінь пропонують поєднати тренчі, карго-штани, сорочки в клітинку та шапки-біні різних кольорів. Також у бренда є спортивні костюми у пудровому, хакі та графітовому кольорах. 12 Monkeys пропонує також жіночі та дитячі подібні моделі одягу для сімейних образів.

Сайт

Low Posh

У чоловічій колекції бренда на осінь можна обрати теплі кардигани з вовни ягняти з подовженими рукавами, штани прямого крою зі стрілками розслабленого силуету та базовий вовняний светр. Усі речі мінімалістичні та гарно комбінуються між собою. 

Сайт