Зібрали теплі комплекти для дому й прогулянок із цьогорічних осінньо-зимових колекцій українських брендів. У добірці – костюми з флісу, із додаванням вовни, а також утеплені трикотажні. Представляємо спортивні й кежуал варіанти від Balcony, Otaje, Jul, Coosh та інших виробників.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

Balcony

Бренд представив два варіанти теплих костюмів у спортивному стилі – флісовий зі світшотом і бавовняний із худі, з начосом. До обох комплектів також входять штани з високою посадкою та кишенями, які виробник називає «дуже м’якими й теплими». Є комплекти в карамельному, бежевому й шоколадному відтінках.

Скільки: 2200 гривень (флісовий), 2400 гривень (з начосом)

Coosh

Бренд пропонує два види теплих оверсайз-комплектів із 50% вмістом вовни. У першому наборі – джемпер і штани на високій посадці в трьох кольорах – сірий, блакитний і беж. Також є костюми з в’язкою «косичкою» в графітовому, сірому й молочному відтінках.

Скільки: 3800 гривень (блакитний), 3700 гривень (із в’язкою)

Matiko

Бренд виготовляє м’які оверсайз-костюми з бавовни на флісі, є варіанти для жінок і чоловіків. Жіночі комплекти випустили в блакитному, сірому й шоколадному кольорах, з контрастними блакитними або малиновими деталями у вигляді зіпера та шнурівки на штанах. Чоловічі костюми доповнені джогерами-карго й представлені в більш стриманих відтінках – синій, графіт, чорний і кемел.

Скільки: 2100 гривень (жіночий), 2350 гривень (чоловічий)

Otaje

До осінньої колекції бренда ввійшов сет Chloe із фактурним оверсайз-светром і штанами-кльош у тон. Комплект представлений у чотирьох кольорах – кемел, молочний, червоний і чорний. У складі – 50% вовни.

Скільки: 4500 гривень

The Lace

До холодного сезону бренд випустив трикотажний костюм із бавовни й акрилу. У комплекті – светр із коміром і штани вільного крою. Костюми представлені в оливковому, молочному, кремовому й чорному кольорах.

Скільки: 4080 гривень

Skripka

Бренд випустив утеплені бавовняні костюми на флісі у двох варіаціях: із джогерами й худі, а також зі світшотами та штанами прямого крою. Комплекти представлені в оливковому й пісочному відтінках, усі речі можна придбати окремо. Також до осінньої колекції ввійшов флісовий оверсайз-світшот з етнічним малюнком.

Скільки: 2480 гривень (комплект зі світшотом), 1890 гривень (Ethnic)

Move

В осінній колекції бренда – трикотажні комплекти з двома варіантами верху: джемперами й худі. Є костюми в блакитному, бежевому, шоколадному й чорному кольорах. Речі можна купити як комплектом, так й окремо.

Скільки: 2680 (із худі), 2440 гривень (із джемпером)

Jul

До осінньо-зимової колекції бренда ввійшов костюм із 30% кашеміру в базових темно-сірому, бежевому й чорному кольорах. У комплекті – штани вільного крою й худі. Також Jul представили утеплені комплекти в спортивному стилі.

Скільки: 8200 гривень (костюм із кашеміром), 3300 гривень (утеплений спортивний)

Обкладинка: Skripka, Matiko