Кросівки – це добре, а кросівки зі спільних колекцій із відомими дизайнерами та художниками – ще краще. Ми зібрали 5 цікавих колаборацій, які освіжать весняний гардероб.

Maison Margiela та Reebok

Maison Margiela та Reebok випустили кросівки-табі, поєднавши класичну модель Reebok і легендарний дизайн табі від бренда Maison Margiela. Кросівки представлені у трьох кольорах: чорний, білий і сіро-зістарений.


Скільки – 8721 гривень

Лінк

Comme des Garçons і Converse

Співпраця Converse та Comme des Garçons почалась ще у 2009 році. З того часу бренди періодично випускають високі та низькі кеди в різних кольорах. У травні минулого року вирішили випустити кеди не тільки у традиційних чорному, білому та хакі кольорах, але і в яскравих літніх відтінках: салатовому, блакитному та рожевому. За традицією кеди прикрашає малюнок із серцем.


Скільки – 4804 гривень

Лінк

Asics і Pleasures

Минулої осені бренди представили спільну пару кросівок, за основу яких узяли архівний силует GEL-NANDI OG, який Asics відновив на початку цього року. Кольорова гама спільних кросівок межує між стриманим чорним і брудно-рожевим акцентом.


Скільки – 4427 гривень

Лінк

Sacai та Nike

Чітосе Абе – засновниця бренда Sacai вперше продемонструвала кросівки Sacai x Nike на показі Fall/Winter 2020. До спільної колекції увійшли кросівки в чотирьох кольорових варіаціях: зелено-жовтій, чорно-білій, бежево-червоній і зелено-бордовій.


Скільки – 19 366 гривень

Лінк

Puma та Kidsuper

Останнім часом бренд Puma випускає досить багато колаборацій: як із всесвітньовідомими брендами, так і з нішевими дизайнерами та художниками. Одна з них – колаборація з Kidsuper. Раніше бренди вже співпрацювали, а 2021 вирішили представити нову лінійку, натхнену футболом. До колекції увійшли не лише кросівки, але й одяг.


Скільки – 3320 гривень

Лінк