Зараз як ніколи важливо підтримувати локальні бізнеси. The Village Україна про українські бренди, які займаються виробництвом дитячого одягу.

Afyny

Львівський бренд дитячого одягу всі речі виготовляє із сертифікованої органічної бавовни та обирає тільки дерев’яні ґудзики – з коркового та пальмового дерев. Пластик не використовують, а бирки та пакування виготовляють із паперу. Спочатку бренд створював речі для дітей віком від 3 місяців до 3 років, але зараз розширив розмірну сітку до 5 років.

With LU

With LU – український бренд базового одягу для дітей від 1 до 9 років. Дизайнери бренду віддають перевагу простоті крою та натуральним тканинам: переважно бавовні й шерсті. В асортименті: сукні, світшоти, футболки, штани та яскраві головні убори. Майже всі моделі доступні в дорослих розмірах для тих, хто любить family look.

Mirchik

Mirchik відшиває одяг здебільшого для немовлят від 0 до 2 років. Бренд використовує лише 100% бавовну, яку замовляє з Європи.

Cut Cut Kidswear

Бренд з’явився через те, що сину засновниці та дизайнерки не подобалася більшість одягу. Усі речі гіпоалергенні й без тугих шнурів або комірів. Головне правило бренду – зробити одяг таким, аби його легко одягнула дитина без допомоги дорослих.

За стилістикою одяг переважно вільного крою, простий і без зайвих деталей. За можливості, використовують натуральні тканини. Винятком є лише дощовики. За словами засновників, якість речей на першому місці, тому наразі шиють у малій кількості та часто на замовлення.

Me Small

Mе small виробляє одяг для дітей віком від 3 до 12 років. Усі речі створюють із натуральних тканин, на яких попередньо друкують авторські принти (цифровий друк на рулонах тканини), їх створює графічний дизайнер. Усі малюнки для майбутніх принтів малюють доньки дизайнерок Mе small.