21-22 вересня у місті влаштують сьомий курований вінтажний маркет Kyivness. Локацією цього разу обрали маєток Уварової на Липках. На заході буде представлено понад 50 брендів зі всієї України. Для містян відкриють п’ять залів у стилі ампір: золотий та білий Ballroom, будуар з рожевими стінами, кабінети з камінами та сад із затишною верандою.

Осінній Kyivness

ДЕ: маєток Уварової (Український культурний фонд), вулиця Липська, 16

КОЛИ: 21-22 вересня, 11:00-20:00

ВХІД: квиток на два дні – 200 гривень; одноденний квиток з 11:00 – 150 гривень;  з 13:00 – 100 гривень

Подія

Golden Ballroom

У великій залі Ballroom розмістяться локальні бренди та вінтажні проєкти. Серед локальних брендів: демі-денім від Ksenia Schnaider, жакети з тканин Brioni та Loro Piana від Bazuhaus, годинники та окуляри Zavodshop, українські хустки та прикраси Gunia Project та речі з трикотажу від Slowme.

З-поміж вінтажних: тренчі з Нью-Йорка та Тбілісі від Seamew, лаконічна колекція з Мілана та Парижа від SimpleSamples.

Крім того, тут можна буде знайти селекцію речей від Юлії Пеліпас (Vogue Ukraine), стилістки Євгенії Скварської, парфумерного баєра Максима Павловського. Серед знахідок також декор з Парижа та Копенгагена, нішеві аромати Perfumer H.

Будуть і постійні учасники маркету: Vanderbilt vintage з Москви, проєкти Sacoche з вінтажними сумками з лондонського Портобелло-роуд і Goodbuyfashion Наталії Ісупової.

Boudoir

Boudoir – це камерна зала з каміном і рожевими стінами. Тут розмістяться здебільшого вінтажні проєкти: Vybrane, FkPirat vintage, Saintstuff та More Vintage.

Office 

Кабінет-зала з прикрасами, декором та аксесуарами. Тут презентують новий посуд від Quiet form, вінтажну колекцію скла Fragilestore, вінтажні окуляри, свічки та аромати для дому Aroma buro, Noir44.

White Ballroom

У цій кімнаті представлено взуття українського бренду Hvoya, білизна U-R-SO, марки Bibliotheque та Unmere і квіти від Ira Evora.

Living room

Тут розташують прикраси: вінтажну колекцію від Najdeno та локальні бренди Hiyanderfyt і Rara.

Garden

Веранда та сад об’єднають зону для відпочинку, бістро та музичну терасу.

За музику на маркеті відповідають фотограф Сергій Моргунов, співзасновник маркету Марк Вілкінс та музичний проєкт Soundee.

Необістро «Асамблея» готуватиме аристократичні закуски, десерти та каву, а в зоні відпочинку можна проглянути книги від магазину «Палатка».

З меню

Тартар з телятини – 159 гривень

Кіш з лабне – 75 гривень

Френч-тост з гарбузом і гранолою – 105 гривень

Паштет зі скумбрією 95 – гривень

Куїн-аман мигдальний – 55 гривень

Шу з каштановим кремом – 65 гривень

Фото: Анна Бобирєва, Kyivness