У нових лінійках українських брендів – натуральні тканини (льон, рафія та бавовна), перероблені матеріали, спокійні тони та яскраві акценти. Розповідаємо про 10 свіжих колекцій, на які варто звернути увагу. 

  Не пропустіть нові колекції та знижки від українських брендів, підписуйтеся на Telegram-канал Kyiv Looks

Колаборація SO DODO і TTSWTRS

У лінійці від бренду та концепт-стору – яскраві жовті та м’ятні світшоти, худі, штани, кюлоти, чорний плащ і футболки. Дизайнери акцентували на велосипедках і топах яскраво-рожевого та електрик кольорах.

Скільки: від 1 500 гривень до 8 000 гривень

Де: концепт-стор SO DODO на вулиці Мечникова, 6

Лляні сукні та банти у колекції Sleeper

У колекції Sleeper весна-літо 2019 лляні сукні у двох варіантах довжини – міні та максі. І бант у комплекті до кожної. Спеціально для лінійки створили два принти: небесно-блакитний Linum та блідо-жовтий Mimosa. Моделі Atlanta і Georgia представлені у кількох забарвленнях на вибір. Дизайнери створювали сукні, які будуть доречні як на пляжі, так і в місті.

Де: на сайті бренду

Скільки: 260 доларів за міні-сукню, 290 доларів за максі-сукню

Лімітований дроп «Лівий берег – правий берег» SUPPORT by Poustovit

У продовження історії про Київ SUPPORT by Poustovit створили новий дроп бежевих худі унісекс «Лівий берег – правий берег». Раніше модель була представлена у чорному, помаранчевому та рожевому кольорах.

Де: на сайті бренду

Скільки: 1 800 гривень

Лляні костюми у капсулі Marchi

Дизайнери нової капсульної колекції бренду Marchi зробили ставку на 80-ті: піджаки з об’ємними плечима, шорти, брюки, сукні та кімоно. Речі виготовлені зі стовідсоткового льону в білому, молочному, бежевому та чорному забарвленнях. Також є сукні відтінку марсала.

Де: на сайті бренду

Скільки: від 950 гривень за шорти до 5 450 гривень за піджак

Капелюхи з водоростей та сумки з очерету Knitlab

Літня колекція в’язаного одягу бренду Knitlab створена винятково з натуральних тканин. У лінійці: лляні сукні-кімоно, штани, сорочки і топи, сумки-авоськи з рафії та бавовни, плетені сумки з очерету, сумки-шопери з джутової тканини. Також бренд додав три моделі солом’яних капелюхів – з рафії та водоростей.

Де: в Instagram бренду

Скільки: 1 900 гривень за лляні штани, 1 100 гривень за в’язаний топ, 2 200 гривень за сукню-кімоно; сумки від 850 гривень

Спортивний одяг з переробленого океанічного сміття від Norba

Речі з колекції Norba виготовлені з італійського нейлону, створеного з переробленого океанського сміття, рибальських сіток та обрізків тканин, призначених для звалища. Регенерований нейлон можна повторно переробляти необмежену кількість разів, без промислових відходів і використання нових ресурсів. У лінійці: легінси, велосипедки, топи й боді яскраво-червоного, рожевого, тілесного відтінків.

Де: на сайті бренду

Скільки: топ від 1 008 гривень, легінси за 1 163 гривні, велосипедки за 1 070 гривень

Футболки унісекс про гендерні стереотипи від 6:00 am

Капсула Unisex складається із восьми бавовняних футболок з принтами проти гендерних стереотипів, цитатами з документів та феміністичними закликами. Кожен принт – друк меседжу, який дизайнери писали від руки. У колекції представлені футболки зі знаком рівності та написами «be human», «fight like you», «we should all be equal» та з уривком з першої статті Загальної декларації прав людини.

Де: в Instagram або Facebook бренду

Скільки: 450 гривень

Літні сандалі та кросівки-мюлі Ali Saulidi

У літній колекції Ali Saulidi – відкриті сандалі та кросівки-мюлі. Бренд презентував три нові моделі взуття: сандалі Mascaron Elastic на оверсайз підошві; універсальну модель сандалів для прогулянок G-Elastic; снікерси-мюлі EXO Mules.

Де: на сайті бренду

Скільки: від 190 доларів за сандалі до 280 доларів за кросівки-мюлі

Сумки-відерця Kozhuhar

Kozhuhar випустив літню колекцію сумок та оновив кольори моделей із попередніх колекцій. До лінійки увійшли дві нові моделі: сумка-відерце та легка сумка ручної роботи із рафії. Також у літній колекції бренд доповнив палітру сумок-відерець (біла, яскрава малинова, червона та інші) і шоперів-трансформерів.

Де: на сайті бренду

Скільки: від 1 620 гривень за сумку із рафії до 5 400 гривень за сумку-шопер

Купальники на моделях різного віку у лукбуці Forsea

У новій колекції від Forsea – купальники із завищеною талією та суцільні купальники у червоному, чорному та кремовому кольорі. При створенні колекції дизайнери надихалися «роботами художників, які писали картини в жанрі соцромантизму і доповнювали їх формами, що беруть свій початок в супрематизмі». У зйомках лукбуку взяли участь моделі різного віку.

Де: на сайті бренду

Скільки: єдина ціна на всі купальники 2100 гривень