The Village Україна продовжує дізнаватися, з яких матеріалів та якого крою обирати одяг в спеку. Разом зі стилісткою Стасею Монастирською підбираємо одяг для дітей на літо.

 Підпишись на Telegram-канал про стиль KYIV LOOKS


Стася Монастирська

стилістка

«Легко говорити про «зручну» дитячу моду, коли ти одночасно стиліст і мама трирічної дитини, коли розумієш важливість поєднання стилю і комфорту. Пропоную декілька лайфхаків для мам, яким не байдужа візуальна складова, але важлива і зручність одягу для малюків.

Що стосується функціоналу, варто звернути увагу на крій і тканини. Цього разу в колекціях дизайнерів, які розробляють дитячий одяг, гавайські мотиви, а також багато блискучих акцентів. Є така різноманітність тканин, фасонів, фурнітури, напрямків у стилі, що я впевнена: кожна матуся знайде рішення будь-якого завдання. Актуальними залишаються квіткові та анімалістичні принти: рожеві фламінго, бджілки, пальми, екзотичні пташки. Виграшне кольорове поєднання – відтінки зеленого, білого та чорного. Для своєї дочки купую базові речі в білому та чорному кольорах, а потім розбавляю їх яскравими деталями.

Найголовніше – це приємна на дотик, натуральна та практична тканина. Купуйте дітям те, що самі носили б із задоволенням».


Денім


Денім – практичний та зручний. Йдеться не тільки про класичні джинси, які влітку не дуже комфортні. Крім щільного джинсового котону, можна придбати більш легкі речі з матеріалу, який імітує денім: шорти, спідниці-кльош, комбінезони, легкі сарафани. А ще неймовірний вигляд мають луки total denim.

Комбінезон Mango

Скільки: 999 грн

 Лінк

Шорти ZARA

 Лінк

Скільки: 599 грн

Бахрома


Стиль бохо – бахрома, мереживо, вишивки, помпони – додає етнічності образу, а легкі тканини не сковують рухів та роблять образ романтичним і літнім.

Шорти MSGM

Скільки: 3430 грн

 Лінк

Сукня Mango

Скільки: 1199 грн

 Лінк

Панама


Цього року дизайнери поставили дитячу моду на один щабель з дорослою. Тепер діти можуть носити такі ж речі, як їхні батьки, на яких вони рівняються, а не дитячий плюшевий одяг. Що стосується взуття та аксесуарів, то популярними є плетені сандалі та капелюхи, сумки-корзинки, металізовані наплічники.

Панама MANGO

Скільки: 399 грн

 Лінк

Панама CATYA

Скільки: 1650 грн

 Лінк

Речі з льону


Жодне спекотне літо не обходиться без речей з льону. Ідеально підійдуть сарафани легкого крою, жакети, які рятують руки та плечі від палючого сонця, та легкі штани з льону.

Сарафан Sleeper

Скільки: 3400 грн

 лінк

Брюки ZARA

Скільки: 899 грн

Лінк

Обкладинка: Mango Kids