The Village Україна в рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян і просить їх розповісти про свій одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Героїня нового матеріалу – 2D-художниця Ганна Карман.

На Ганні: куртка, шапка та кросівки – Reserved, джинси – секонд-хенд, сережки – Mango

Про шопінг

Речі зазвичай потрапляють у мій гардероб по-різному: частина одягу із секонд-хенду, частина – з масмаркету.

Серед улюблених брендів: Old Celine, Rouje, Arket, Acne Studios. До масмаркету ставлюся спокійно, але останнім часом зацікавлена в тому, щоби купувати менше речей, але якісніші. Серед українських брендів подобається Hvoya.

Також мене цікавить тема ресайклінгу, апсайклінгу. У нас з’являється все більше брендів із такими цінностями. Наприклад, Better.Us, – і це дуже круто.

Шопінг працює для мене по-різному: як терапія чи стрес у залежності від настрою та налаштованості знайти конкретну річ.

Найчастіше одяг купую останнім часом у Reserved, Zara або на секонд-хенді.


Куртка, кросівки – Reserved

Для мене досить довго не були актуальними світлі відтінки у верхньому зимовому одязі, але цієї зими вирішила, що, навпаки, хочу навіть не просто світле, а біле. Так і з’явився цей пухан і кросівки разом із ним.


Сережки – Mango

Мої стосунки з прикрасами – або ніяких, або щось помітне. Випадково натрапила на ці сережки, а цього сезону ношу цей аксесуар найчастіше.

Підвіска з медичного сплаву та якогось камінчика. Не знімаю її від того моменту, як надягнула. Придбала в інстаграмі в дуже милому і стильному магазині What.chto


Джинси – no name із секонд-хенду

Придбала їх за 100 гривень, а, можливо, і менше, уже не пам’ятаю.


Шапка – Reserved

Купила її з наміром додати кольору цій зимі.


Сумка – секонд-хенд

Я її апгрейднула: власноруч замінила тонку довгу ручку на чорну широку.

Про місто

Дуже люблю гуляти пішки. У перші роки після переїзду до Києва досліджувала так місто. Тому локацій багато, наприклад, ботанічні сади Гришка й Фоміна, район парку Шевченка, Золоті ворота, вулиця Гончара, велотрек і його околиці, також район Кловського спуску, Маріїнський парк.

Люблю Київ за те, що він різний у різний час, і ти можеш відчути напругу та швидкість великого міста й водночас зайти у дворики на Подолі чи десь у центрі, поринути в тишу та спокій.

Зазвичай проводжу вільний час у кав’ярнях, тому що люблю пити каву та смачно поїсти. Так склалося, що в оточені є власники кав’ярень і кондитерських виробництв: Frank Coffee, Kafe Kafe, Octo Tower, «Пироги та друзі», Wurger Burger.

З друзями, які вперше в місті, залюбки прогуляюсь від Пейзажної алеї, а потім спущусь униз до Подолу.

Обожнюю йти, слухаючи музику, Московською вулицею, звернути на Лейпцизьку, а там у дворах натрапити на алею, яка виведе до Лаврської.

фото: Янінв Сич