Редакція The Village Україна разом зі стилістами обрали 8 луків на зиму та з’ясували, як зробити образ не тільки комфортним, а й актуальним.

Катерина Рагімова

Я дуже люблю чорний у будь-який час року, тому більша частина одягу в моєму гардеробі саме в цьому кольорі.

На мені шуба зі штучного хутра, яку я купила ще минулого року, але тільки в цьому почала додавати до своїх образів.

Носити сукні під легінси або штани – це чудове рішення для зими. Крім того, що такий прийом є комфортним і зручним, ця стилізація зараз актуальна.

Обожнюю багатошарові образи – цей якраз такий. На мені біла базова футболка, популярний у цьому сезоні чорний светр-поло, жакет з екошкіри та пальто.

Додала трохи настрою до образу цікавими черевиками від українського бренда Celestial Objects.

Для третього образу я вибрала теплий пуховик Uniqlo, який перев’язала шнурком, щоб образ не виглядав надмірно мішкуватим.

Хороший пуховик – це запорука комфорту взимку. Він не зобов’язує до певного стилю, з ним можна одягнути абсолютно будь-який одяг.

Женя Кублій

Майже в усі образи взимку я додаю жилет. Класний можна придбати у бренда Uniqlo. Одягайте жилет під пальто, пуховик, тренч чи жакет – він підійде під усе, додасть образу загадковості, зробить його багатошаровим, але при цьому не додасть зайвого об’єму.

Штанний костюм – це завжди круто та стильно, особливо, якщо у вас не вистачає часу підбирати образ, а виглядати потрібно на всі 100. А якщо він ще й оверсайз, то взагалі ідеально.

Класичний костюм чи штани я часто доповнюю спортивним взуттям, щоб урівноважити образ, зробити його розслабленішим і не таким стриманим, та й у кросівках куди зручніше, ніж у класичному взутті.

Пуховик? Пальто? Ні, бомбер. Багато хто забув про цей різновид верхнього одягу, а дарма.

Штани складають 70% мого гардероба, їх можна побачити майже в кожному образі. Цей доповнюю серафіно в тон бомберу, не забуваю про жилетку.  

Штани обов’язково заправляю у грубі черевики: так візуально я здаюся вищим.

Ольга Бончева

Жодна зима не обходиться без пуховика, як божевільний фанат верхнього одягу я стилізую його в різних варіантах. Особливо люблю поєднання з трикотажним або спортивним костюмом, а для більшого утеплення під пуховик додаю тонкий жилет. У такому випадку без верху образ також залишиться завершеним.

Із взуття тут могли бути грубі черевики на масивній підошві або навіть UGG, але короткі й мінімалістичні.

Образ виглядає стильним завдяки незвичайному крою пуховика з приталеним силуетом, поясу-шнурку й доречній багатошаровості.

Такий лук комфортний і в ньому я могла б спокійно пересуватися містом, здійснюючи купу передноворічних справ.

І ще один актуальний крій пуховика цієї зими – пуховик-парка. Такий крій круто поєднувати з елегантним і строгим одягом, зі штанним костюмом, черевиками в чоловічому стилі чи лоферами з хутром.

Спортивний крій куртки в поєднанні з класичними елементами одягу має гарний вигляд у контрасті.

Я доповнила образ total black-тандемом із трикотажної сукні та штанів за фігурою. До речі, це ще один гучний тренд майбутнього сезону. А завершують комплект туфлі в чоловічому стилі.

Ще один з улюблених стилів в одязі – стиль безхатька. Через те, що взимку завжди хочеться утеплитися, я вибираю багатошаровість і оверсайз.

У цьому випадку основою всього образу стало колишнє чоловіче пальто з кашеміру, яке я перешила під себе, трохи зменшивши його об’єм. Під ним – теплий в’язаний светр із високим горлом і шкіряні штани, а шкіра, як відомо, шалено гріє в холод.

Шкіряні вироби купую в аутлетах або вінтажних магазинах, за необхідності реставрую, оскільки дуже люблю цей матеріал, але намагаюся не купувати нові речі з нього.

За трендовість й актуальність образу в цьому випадку відповідає кепка.