The Village Україна в рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян і просить їх розповісти про свій одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Герой нового матеріалу – музикант Слава Францишко.

На Славі: кросівки – Jordan 1 Retro High x Travis Scott, штани – Chinatown Market, сорочка – MCQ Alexander McQueen, светр – no name, жакет – вінтаж, каблучка – Snapkate та «Волчок», підвіска – Diesel, кольє – For Those Who Sin.

Про шопінг

Для мене шопінг – це мистецтво. Останні кілька років шукав свій стиль, тому тепер речі купую рідко, тільки за внутрішнім відчуттям. Раніше купував багато скейтерських речей, але не звертав уваги на якість.

Останнє, що купив: Dr. Martens x Жан-Мішель Баскія, Converse x ASAP Nast, шорти від Ksenia Schnaider. Ношу також багато вінтажних речей, які знаходжу на виставках, блошиних ринках. Мені подобається їхній унікальний дизайн і поєднання кольорів.

Речі зазвичай купую в подорожах чи замовляю. З київських магазинів виділяю: Kapkan, Basement, Spazio, Strgstore, Lavina Shop, Rubicon.

Серед улюблених брендів: Rick Owens, Nike, Chinatown Market, Gosha Rubchinskiy, 1017 ALYX 9SM, RAF Simons, C2H4, Chrome Hearts, FTWS. Серед улюблених українських брендів: KseniaSchnaider і Ssur. У масмаркеті можу купити тільки базові речі.

Найдорожча річ у гардеробі – кросівки Jordan 1 Retro High x Travis Scott. Зараз їхня ціна на мій розмір – 1 800 доларів.


Кросівки – Jordan 1 Retro High x Travis Scott

Тревіс переосмислив класику від Джордана та створив цю пару з перевернутим свушем та кишенею на щиколотці. Після перегляду Look mum I can fly я їх купив.


Штани – Chinatown Market

Придбав у Kapkan. Snake skin – цим усе сказано.


Сорочка – MCQ Alexander McQueen

Білу сорочку MCQ купив на гараж-сейлі в ЦУМі.


Кольє – For Those Who Sin

Зайшов поміряти це кольє у Basement, виглядало неймовірно, згадав вірш Шекспіра про гріх і купив. Люблю цей бренд.

Про місто

Люблю Київ за його відкритість і свободу, яку відчуваю тут. Люблю за його манеру поведінки: часом пристойну, іноді – ні. Нехай це все й умовності.

Улюблені місця: First Point, 16 coffee, велотрек, книжковий ринок на Петрівці та Поділ.

Найкраща частина Подолу для мене – від Валів і до Тараса Шевченка. Особливо ціную тишу в 16 coffee, у контрасті із шумом приємних розмов і перекурів зі своїми у First Point.

Подобається колорит Петрівки зі старими книгами, вінтажними платівками та барахолкою щовихідних. Наодинці люблю гуляти в парку «Володимирська гірка». Це місце повертає приємні дитячі спогади. А ще подобається самому дивитися фільми в напівпорожньому залі кінотеатру «Жовтень».

Фото: Яніна Сич