The Village Україна в рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян і просить їх розповісти про свій одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Герой нового матеріалу – барбер Стас Хутхофер.

На Стасові: штани, футболка, рюкзак і куртка Dickies, сорочка Syndicate, годинник Casio, кеди Vans, бейсболка «Рассвет», окуляри Klassglass

Про шопінг

У дитинстві потрапив у компанію хлопців, які носили стильні речі, мені хотілося їм відповідати, я став їздити до Києва й шукати те, чого ще не було в нашому містечку. Крім оточення, на мій стиль уплинули: кіно, кліпи, журнали.

Штани, футболки, кепки, лонгсліви купую найчастіше у Shift чи Kapkan. На секонді трапляються цікаві сорочки, світшоти, худі, які більше ніде не зустріти.

Я знайшов для себе кілька брендів, у яких мені найкомфортніше – це Dickes, Polar, RIPNDIP, Vans, Dr. Martens та український Syndicate.

Масмаркети мені не подобаються з кількох причин – там усе не в моєму смаку, навіть якщо щось з’явиться гарне, завтра в цьому буде ходити більшість, як клони, якість теж залишає бажати кращого. Найдорожча річ у гардеробі – пальто Pal Zileri.

На шопінг не йде багато часу та сил, тому для мене це як терапія. Магазини, які я люблю, невеликі й гарні, там приємно перебувати і душі, і очам.


Штани, футболка, рюкзак і куртка Dickies

Речі цього бренда купую в Kapkan, Shift aбо на Answear. Спочатку їх шили для робітників, але зараз перейшли й на вуличний стиль. Мені подобається якість, вони міцні, вільні та дуже зручні.


Сорочка Syndicate

Шалено крутий український бренд. Люблю щільний матеріал і мішкуватість, ця сорочка – ідеальна знахідка.


Годинник Casio

Їх мені подарував старший товариш як напуття в доросле життя. Обожнюю олдскульні штуки, годинник крізь століття.


Кеди Vans

Взуття для скейтбордистів і не тільки. Люблю бренд за їхню зручність і класику. Можна сміливо заношувати до дірок і не витирати їх – так навіть краще та трушніше.


Бейсболка «Рассвет»

Слоган «Рассвет сегодня» обнадіює. Це бейсболка бюджетного бренда, який створив Гоша Рубчинський разом із другом.


Окуляри Klassglass

Мені подобаються окуляри в шоурумі Klassglass, там великий вибір стильних оправ за доступними цінами.

Про місто

Люблю свій район, який розташований в історичному центрі міста, його стареньку архітектуру, арки та дворики. Кожен будинок із пам’ятними табличками від Пушкіна до Лесі Українки, це надихає, ти ніби торкаєшся до історії та стаєш її частиною, може, прийде час і про мене напишуть: «Тут жив...». Мені подобається, що в мене все за пішої доступності, під рукою. Рейтарська з її крутими закладами – «Каштан», «Зигзаг», де я люблю снідати або пити фільтр сидячи на терасі. Заодно можна заглянути в шоуруми Syndicate чи Kapkan.

Ще мені подобається піца в Pie Spot біля велотреку, там якась особлива атмосфера, усі навколо їздять на велосипедах, роликах, скейтах, можна годинами спостерігати – іноді це діє як ретрит. Не можу не сказати про «Китайку», улюблений фо-бо, від якого в мене скоро трапиться гастрит. Привіт від Кацуріних – теж дуже смачно та красиво. Коли приїжджають друзі, ми часто вирушаємо в гастро-тур пабами – «Пивна дума», «Правда», «Бар твоїх друзів», «Алхімік», «Труханів». Після цього потрібен відпочинок, я люблю в такі моменти побути один, вважаю найкращою для цього гору на Подолі Щекавицю – це величезний зелений пагорб серед бетонних споруд, там можна злитися з природою та почитати книжку або послухати музику.

Фото: Костянтин Гузенко