Попри те, що на вулиці прохолодно, хочеться виглядати стильно. Редакція The Village Україна разом зі стилістами обрали 6 луків на осінь та з’ясували, як зробити образ не тільки комфортним, а й актуальним.

Маша Сивякова

  Я б пішла в цих луках куди завгодно, навіть на зйомку, але не у дні активної роботи, коли я бігаю містом. Це образи вихідного дня, які я продумала завчасно.

Лук 1


Останнім часом без гумових чобіт узагалі себе не уявляю. Вони класно доповнюють образ і грають на контрасті. Можна одягнути якийсь грубий лук, а гумові чоботи його врівноважать і дадуть неочікуваний акцент. Мені подобається зелений колір чобіт, він виявився універсальним, бо чорний, наприклад, не створював би такого ефекту.

Також подобається, що в моєму образі присутній сільський стиль, але переосмислений. Зверху на мені бомбер від Alpha industries – це стритвер. Тобто ми поєднуємо село та вуличний стиль. А якби я одягнула свою улюблену сукню з квіточками, то накинула б косуху та взула ці ж чоботи.

Свої я купила на OLX за 250 гривень перед зйомкою.

Мені більше подобається поєднання гумових чобіт із голими ногами. У пізню осінь я б замінила гумові чоботи на Dr. Martens, які добре поєднуються з колготами.


Лук 2

Ніколи не орієнтуюся на гостроактуальні речі. Так, вони присутні в моєму гардеробі, але якщо річ супертрендова, але мені не пасує, її в мене не буде. Тому на мені вінтажна косуха, яка ніколи не вийде з моди, ковбойки, які теж завжди актуальні, і, звичайно, зручний худі.

На осінь я б порадила придбати: шкіряний плащ (як у Зої Кравіц), який матиме гарний вигляд у поєднанні з джинсами та Dr. Martens або ковбойками. Плащ обов’язково має бути довгим.

Якби потрібно було показати два мої робочі луки, це були б джинси, худі, косуха та якісь черевики.

Владислав Чабаненко

Образи підібрані Владом є агендерними – їх може носити і чоловік, і жінка.

Лук 1


Хакі – хороший вибір на час осені, коли хочеться виглядати актуально тапри цьому доречно. Можна навіть випадково злитися з київськими похмурими пейзажами.

Цей костюм від Frankie Shop у колаборації з Юлею Пеліпас ​​– по-справжньому безпрограшний варіант, коли немає часу довго думати над образом, а виглядати стильно потрібно.

Грубі черевики від Bottega Veneta компенсують стриманість луку й додають нотку зухвалості, що я люблю. Хоч Bottega набридла, але ці черевики стали класикою за останній рік.


Лук 2

Це мій варіант «на кожен день»: агендерна майка з двох частин від Peter Do. До речі, це мій улюблений бренд зараз. Його креативний директор раніше працював в Céline при Фібі Файло.

Майку я міксую зі смокінгом і широкими джинсами з пошарпаним низом. Обов’язково потрібно додати нотку формальності у вигляді лоферів із білими шкарпетками.

Лофери купив рік тому, коли вони ще були на піку популярності.

Сумку можна носити як через плече, так і у руках, як клатч.

Аня Гончарова

 Білий – мій улюблений колір цього сезону, тому його багато. Я підібрала 2 образи, в яких відчуваю себе по-різному, але в обох комфортно.

Лук 1


На мені довге пальто Bevza, саме така довжина зараз у тренді. Додала до нього вінтажний жакет Prada та високі чоботи на низькій підошві.


Лук 2

Для другого образу обрала куртку-лайнер. Варіант, який на мені – Katsurina. Аби розбавити образ, одягла вінтажну сукню Jil Sander і незамінну річ під час осені та вологої погоди – гумові чоботи, які теж зараз особливо актуальні, мої – Stella Mccartney.

Такий образ іноді доповнюю теплими шкарпетками, тому що терпіти не можу колготи.