The Village Україна в рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян і просить їх розповісти про свій одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Герой нового матеріалу засновник і соліст музичного реп-гурту Kalush Олег Псюк.

На Олегові: панама no name, футболка Staff, штани Adidas, кеди Vans, рюкзак і годинник no name.

Про шопінг

Я не шоплюся, не люблю цього процесу. Єдине місце, де скуповувався часто, – на секулі [секонд-хенд – ред.], з кентом з Калуша. Пригадую, він завжди зависав на одязі, а я проходив, і мені нічого не подобалося. У моєму гардеробі переважають спортивні штани. Вони не брендові, а звичайні, куплені на базарі чи секулі. Я люблю no name виробників.

Серед улюблених закордонних брендів: Adidas, Puma, Nike, Lacoste. З українських – молодіжний бренд Staff.


Панама Ellesse

Я завжди ходжу в панамі. У мене є дві такі панами: одну випадково купив на секонді для зйомки кліпу. Після того почав носити постійно, вона стала невід’ємним атрибутом мого образу.

Друга панама нова. В Україні купити її не міг, але якось в інстаграмі в сторіс побачив дівчину в «моїй» панамі й написав їй. Тиждень часу я розмаланював [вмовляв] дівчину, щоб купити панаму. Вона продала мені її за 600 гривень. Я на знак подяки подарував їй куртку від молодіжного бренду Staff.


Футболка Staff

Це мені підігнав український бренд Staff.


Штани Adidas, Кеди Vans

Це адіки, купив теж на секулі в Києві.

Кеди Vans подарунок стилістки, яка одягала нас на зйомку.


Рюкзак no name

Йому 11 років. Цей рюкзак мені підкинув брат з Польщі, який носив його до цього чотири роки і дав мені, як новий. Брат по бункерах не лазить, а я лажу – тому він такий затяганий зараз. Артисти нібито не мають такого носити, але я не стидаюся.


Годинник

Купив у кента за 60 гривень у 2014 році. Довго торгувалися. Може, комусь буде здаватися це дешевою покупкою, але він крутий – водонепроникний і протиударний, я практикував.

Про місто

У Києві живу майже рік на Печерському районі, але місто ще не встиг ще полюбити. До того жив чотири роки у Львові.

Мені подобається в Києві метро. Люблю проводити час у районі Gulliver через те, що там висотки. Я з Калуша Івано-Франківської області, там 9-поверхівка – найвища будівля. Тому в районі Gulliver я гуляю й кайфую.

Для душі більше обираю природу, але в Києві її небагато, можливо, я її ще не бачив. Узагалі я космополіт, хотів би мати хату в кожному великому місті у світі.

Улюблений заклад – піцерія Mamamia. З друзями ми тусуємося не в барах, а по студіях. Намагаємося прагматично використовувати час.