Ми дотримуємося самоізоляції, тому просимо героїв сфотографувати себе вдома у дзеркалі. У телефонній розмові запитуємо їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Героїня нового матеріалу рубрики «Зовнішній вигляд» – артдиректорка Event Cafe.

Про шопінг

Мої друзі називають мене «королевою OLX». Дехто гортає Instagram-стрічку перед сном, а я – OLX. У мене там свої wish-листи та збережені закладки. Обожнюю знаходити топові бренди за смішні гроші. А особливо їхні історії, наприклад: «Моя дочка попросила мене продати, не знаю, що це, але беріть за будь-які гроші». Коли я таке чую – у мене горять очі, я заряджаюся, як батарейка. Це – як зірвати джекпот або помедитувати. Ще не вирішила, як назвати.

А взагалі шоплюся всюди й по-різному. Люблю київський G-Outlet або стокові магазинчики в рідній Вінниці. З online-покупками в мене завжди негативний досвід, але я продовжую це робити. Улюблені сайти: Answear, Zappos, 6pm або Farfetch.

У мене закон №1: якщо щось припаде до душі, чи я щось придумаю, чи насниться – знайду, куплю, пошию. Розірвуся на частини й не заспокоюся, поки не отримаю бажане. Я виросла в родині швейних технологів. Тому, якщо щось не знаходила, просила тата зшити. Пам’ятаю, у дитинстві в мене були іменні речі. Наприклад, рожева куртка із написом на всю спину «SOFi – supergirl» – ось це був стиль. Пригадую, мені тоді всі заздрили.

Також із дитинства я знаю закон №2: якщо люди дивляться на тебе дивно, значить, ти виглядаєш ок.

Класно ставлюся до вінтажних ринків, секондів. Якщо вже й збираюся туди, то обов’язково заглядаю в місячний календар. Бо вірю, що це певний ритуал і потрібні везіння й настрій. Обов’язково ходжу на полювання сама, бо друзі, як правило, відволікають, заважають мені сконцентруватися.

Я схиблена на шкарпетках. Завжди й усюди купую, не знаю навіщо. Але ця дрібниця робить мене дуже щасливою.

Ненавиджу міряти речі, беру навмання та інстинктивно. Хоча останнім часом і помічаю, що намагаюся бути свідомою, пишу списки й запитую себе: «Соню, ти можеш зараз обійтися без цієї речі? І, знаєте – це працює. Але не зі шкарпетками».

Серед улюблених брендів: Nike, Adidas, Puma, Vans, Champion, Diesel, Tommy Hilfiger, Guess, COS, Monki, DKNY, Acne Studios.

З українських брендів мені імпонують TTSWTRS, Poustovit і Ksenia Schnaider.

Узагалі, для мене важливо, яка команда стоїть за брендом.

Завжди звертаю увагу на філософію бренду, позиціювання – для мене це важливо. У принципі, багато ще за ким стежу і слину пускаю, але не всіх можу собі дозволити.

До масмаркету ставлюся відмінно, головне, щоб ця річ дивилася на мене закоханими очима, і тоді я ведуся на хімію між нами. Подобається Reserved – мені там, наче медом намазано.

Лук 1


  • Водолазка – Puma
  • Брюки – Acne Studios
  • Кеди – Vans
  • Сережки та шкарпетки – no name

Лук 2


  • Футболка – С.N.21
  • Спідниця – пошила сама
  • Босоніжки – no name

Лук 3


  • Водолазка – Diamond
  • Спідниця – замовила на Answear
  • Кросівки – Adidas
  • Панчохи – Conte

Лук 4


  • Майка – Pull & Bear
  • Джинси – Levi’s
  • Кросівки – Nike
  • Годинник – Casio
  • Сережки – no name

Про місто

Київ – магніт, який притягував мене із самого дитинства. Я завжди знала, що він мій і для мене.Коли я переїхала сюди, здалося, що все стало на свої місця, я ніби прокинулася. У мене завжди присутнє відчуття, що всі свої попередні життя я прожила саме тут.

Люблю злегка радянські, тихі вулички Печерська. Там відчувається провінційне життя. Коли відкриті вікна, чути шум посуду та запах пиріжків.

Готель «Салют», Парк Слави, «Батьківщина-мати», Паркова дорога й метро «Дружби Народів» – це місця сили для мене, там я відчуваю себе в безпеці.

Улюблених закладів у мене немає. Де будуть мої друзі й тусовочка – туди приїду я. А, якщо чесно, подобається Musafir на Саксаганського, Holly Burger і Adelle.

Ну, і, звичайно ж, «Косатка» та Closer.

Друзів, які приїхали в місто вперше, веду на Льва Толстого, вулицю Пушкіна – це сердечко Києва для мене.

Я – інтроверт, тому часто люблю тікати із собою. Особливо на околиці, де починається інший, колоритний Київ. Туди, де базарчики, бабусі з візками, звуки суржику, анекдоти. Де слухають музику з телефону, розкладки на цератах з усяким, шаурма й магазини «Усе від 5». Я отримую задоволення від цього видовища. Люблю захопити фотоапарат і познімати.