Фотографуємо містян і запитуємо їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Герой нового матеріалу рубрики «Зовнішній вигляд» – програміст Тимур Хрущов.

Ми розмовляємо з Тимуром між вулицями Еспланадною та Василя Тютюнника.

На Тимурі: бейсболка Reigning Champ, бомбер Act.1, худі та ремінь Heliot Emil, штани Stone Island Shadow Project, кросівки Nike Air Max Bowfin, сумка kazuyuki kumagai

Про шопінг

У Києві шоплюся найчастіше в Underwood або «Лед», з дорожчих – Spazio чи The Icon. Багато речей замовляю онлайн із сайтів Kith, Haven, Size?, Overkill, Footpatrol. Крім цього, під час відряджень і подорожей намагаюся заглядати в якісь локальні прикольні магазини.

Серед улюблених брендів одразу виділю Stone Island, особливо їхню лінійку Shadow Project. Крім тих, що на мені, подобаються Maharishi, Represent та Nike ACG. З базових речей – The North Face та Uniqlo. З-поміж українських марок – Act1 чи Riot Division. У мене досить багато їхнього одягу, і майже все подобається.


Бейсболка Reigning Champ

Це канадський outerwear бренд. Бейсболка водонепроникна, тож я її майже не знімаю, ношу в різну погоду. По роботі буваю в Каліфорнії та Сан-Франциско, де вітряна погода і багато велосипедистів, для них там продається різний технологічний одяг. Цю кепку взяв у магазині Dsptch, їхня власна продукція – це кльові рюкзаки та сумки.


Бомбер Act.1

Нещодавно купив цей бомбер у магазині «Лед», чудово підходить для цьогорічної зими.


Худі та ремінь Heliot Emil

Мені подобається їхня естетика, купив у Spazio.


Штани Stone Island Shadow Project

Придбав у Сан-Франциско в Darkside Initiative, у них класна добірка. Речі з лінійки Shadow Project – це, напевно, мої найулюбленіші, візуально дуже подобаються.


Кросівки Nike Air Max Bowfin

Замовив десь онлайн.


Сумка Kazuyuki Kumagai

Довго шукав просто чорну сумку і в результаті знайшов цю в Spazio.

Про місто

Я живу на Липках, і мені дуже подобається цей район, особливо вулиця Шовковична, Маріїнський парк і аж до Лаври та «Батьківщини-матері», де я часто гуляю. Взагалі мені подобається Київ за великий центр, яким можна багато ходити пішки. Люблю багатогодинні прогулянки, в Києві можна побудувати кілька прикольних маршрутів. Навіть новий багатостраждальний пішохідний міст мені подобається, він з’єднує довгий маршрут, який починається недалеко від мого будинку і закінчується на Подолі. Можливість пройтися годину-півтори та не бачити машин для мене є дуже важливою.

Заклади я зараз назву ті, які близько до мене географічно. Часто буваю в Sho, Mimosa, яку, сподіваюся, скоро знову відкриють, ще мені подобається Holy Burger та «Альтруіст». Дорогою на роботу беру каву в 16.Coffee. Люблю ресторан Himalaya з індійською кухнею на Олімпійській. Там трохи незвичайний інтер’єр, але мені імпонує.