Фотографуємо містян і запитуємо їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Герой нового матеріалу рубрики «Зовнішній вигляд» – Денис Логвиненко.

Ми розмовляємо з Денисом на території ЖК «Комфорт Таун».

На Денисові: сорочка Cos, светр Diesel, брюки All Saints, бананка Maison Martin Margiela for H&M, парка ZZegna, взуття ZZegna

Про шопінг

Найчастіше шоплюся в Німеччині, коли відвідую батьків. Довгий час я дотримувався суворого стилю і купував тільки чорне, а тепер люблю комбінувати кольори та стилі. Та найбільше уваги я приділяю взуттю. Маю його багато та різного.

Люблю зайти в Nordstrom Rack в Америці чи TK Maxx в Європі, там можна знайти брендові або дизайнерські речі, які пропустив у минулих колекціях.

Є список брендів, які купую завжди, вони формують мій гардероб. Серед таких All Saints, і я дуже радий, що тепер їхній одяг можна купити в Києві. В цьому ж списку Сos, Diesel, Filling Pieces та H&M зі своїми колобораціями. Якби вибирав один бренд до кінця життя, то це був би AMI.

Якщо ж треба якийсь аксесуар, то зазвичай купую люксові бренди типу Dior, Ermenegildo Zegna чи Kenzo.

Сорочка Cos

Найчастіше купую Cos у Європі. Цю сорочку та ще багато чого привіз нещодавно з Польщі.

Светр Diesel

Придбав його в Німеччині. Останнім часом мені здається, що у бренду зліт і вони знову роблять класні речі, бо раніше їхній одяг був схожий на вбрання для байкерів.

Штани All Saints

Напевно, це єдиний бренд, який робить ідеальні брюки. Яку б модель я у них не купував – усі мені личать. Саме ці знайшов у Києві, але раніше часто купував одяг бренду в Європі, коли літав туди по роботі. Якість All Saints перевірена часом.

Бананка Maison Martin Margiela for H&M

Мені її подарував друг. Рідко ношу цю сумку, бо вона об’ємна та складно поєднується з одягом, особливо верхнім. Найчастіше використовую у подорожах або беру на вечірки. А щодня користуюся рюкзаком, бо потрібен комп’ютер.

Взуття та парка ZZegna

Парку та кросівки купив у бутику Ermenegildo Zegna. У них є крута лінійка ZZegna. Подобаються тим, що з ними комфортно створювати різні луки на щодень.

Окуляри no name

Окуляри – корейський вінтаж, який знайшов в Instagram.

Про місто

До Києва переїхав 12 років тому. Люблю місто за постійне відчуття мінливості, яке навіть стало його фішкою. А завжди не розкритий потенціал міста, в який ти так віриш, мене по-особливому мотивує.

Найкраща вівсянка з пармезаном у Києві – у Bimbo, люблю туди піти після спортзалу. Кав’ярня одна з улюблених на Воздвиженці – Holy Beans, там найсмачніший фільтр.

Дуже подобається район костелу, і, на мою думку, ця локація недооцінена містянами. Там можна спокійно погуляти у вихідні в парку або пообідати в Bassano чи випити кави в One love coffee. Крім того, люблю Золоті ворота та Рейтарську, хоч і рідко там буваю.

Фото: Женя Карєв