Фотографуємо містян і запитуємо їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Герой нового матеріалу рубрики «Зовнішній вигляд» – режисер Влад Климчук.

Фото: Аня Озерчук

Підпишись на Telegram-канал Kyiv Looks про українські бренди

Ми розмовляємо з Владом на вулиці Костянтинівській.

На Владі: бомбер Asos, джинси та сорочка Zara, футболка H&M, кеди Vans, годинник Kenneth Cole

Про шопінг

Раніше я носив тільки костюми, сорочки та туфлі. Але потім потрапив на зйомки і зрозумів, що такий формат одягу тут не підходить. Хоча на свої перші зйомки серіалу кілька місяців я одягався в класичному стилі. Я дуже динамічний на майданчику, тож мені було незручно. Плюс я ненавиджу зім’яті сорочки і брюки, а на зйомках мати інший вигляд непросто. Тому я повністю змінив стиль. Тепер у мене велика кількість кросівок, я став справжнім снікерхедом. Коли ти живеш у Штатах, важко втриматися від купівлі нової пари.

Останній рік я шукаю речі тільки онлайн. Інколи я заходжу в магазин, міряю річ, але купую її все одно через сайти, бо так виходить дешевше. Особливо це стосується кросівок.

Серед улюблених брендів – Nike. Майже все моє взуття з Nike, Converse або Vans.

Щодо одягу, то подобаються локальні марки. Хоча вийшло так, що сьогодні я прийшов весь у масмаркеті, але українські бренди підтримую.


Бомбер Asos

Оскільки я живу в США, майже весь свій одяг замовляю онлайн. Це дуже зручно та швидко.


Джинси та сорочка Zara

Їх я купив у Києві. Джинси, що зараз на мені, із Zara, але такі самі в мене є з американського секонду.


Футболка H&M

Майже всі мої речі залишились в Америці, і, коли в Києві похолодало, довелося швидко поповняти гардероб тут. Під час такого шопінгу і знайшов цю футболку.


Кеди Vans

Цю пару абсолютно новою я придбав за 20 баксів на Goat. Це такий сайт в Америці, через який можна купити нове взуття або, якщо щось не підійшло, продати його.


Годинник Kenneth Cole

Я придбав цей годинник, коли завершилися зйомки мого фільму. Дуже люблю годинники, але раніше весь час їх губив, бо встрявав у бійки (сміється). А потім вирішив, що я дорослий і серйозний чоловік, і замовив собі годинник з Нью-Йорка. З того часу більше не губив.

Про місто

Я дуже люблю Київ, нещодавно навіть набив собі тату у вигляді каштана.

У списку улюблених локацій немає Рейтарської та інших хайпових місць. Більше подобаються місця, з якими щось пов’язано. Наприклад, парк Островського, який на Солом’янській площі, адже сам я із «Соломи» (Солом’янський район – ред.). Ще люблю кінотеатр «Ліра» на Львівській площі. Там кльова атмосфера, хоча найчастіше я відвідую «Планету кіно».

Друзям, які у Києві вперше, я показав би спершу Поштову площу. А звідти можна піти на набережну чи Андріївський узвіз.

Ще недавно я переконався, як круто в музеї «Батьківщини-мати». Я побував там вперше, коли прилітала знайома з Канади. Зауважу тільки, що туди незручно підніматися.

Серед улюблених закладів, де можна смачно поїсти, – Mimosa Brooklyn Pizza та ресторан TinTin.

Із закладами для вечірок мені в Києві складно. Я не люблю техно, але обожнюю хіп-хоп, а в нашому місті з цим не дуже ок.