Продовжуємо фотографувати містян і запитувати їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Героїня нового матеріалу рубрики «Зовнішній вигляд» – Настя Єрмакова

 Підпишись на THE VILLAGE УКРАЇНА В TELEGRAM – усі головні тексти тут.

Ми розмовляємо з Настею в Маріїнському парку.

На Насті: футболка Suka espresso bar, cпідниця JW Anderson, туфлі Maison Margiela, сумка Inner, моносережка Charlotte Chesnais, перстень Maison Margiela, окуляри та браслет no name

Про шопінг

Мені не принципово до якого сегменту відноситься бренд: люкс, преміальний, no name, вінтаж або ж від дизайнера-початківця. Головне – аби річ була до душі, якісна, і поєднувалася з моїм гардеробом. До мас-маркету ставлюся нейтрально, іноді купую базові речі в Zara та Oysho. Але все ж вважаю, що краще купити щось в подорожі у маленькому локальному шоурумі чи річ від молодого дизайнера. Краще підтримати їх, ніж нести ті ж гроші у величезні компанії. Тим більше, що якість в мас-маркетах часто набагато гірша. Я більше за унікальні речі зі своєю історією, ніж за масовість.

Речі купую як за кордоном, так і в Києві, але частіше офлайн, ніж онлайн. Мені треба помацати річ та приміряти, я старовір в цьому плані.

Серед улюблених брендів: Jacquemus, Maison Margiela, Alexander Wang, JW Anderson, Acne Studios, Celine та La Perla. Серед українських брендів люблю: Bevza, Litkovskaya, Lake, TTSWTRS, Sleeper, Ali Saulidi, Anna October, Ksenia Schnaider та Katsurina.

Найдорожча річ в гардеробі – рюкзак Louis Vuitton.


Футболка no name

Футболка з улюбленого закладу на Балі – Suka espresso bar, який знаходиться в улюбленому районі Улувату. Ми там часто їмо, коли на острові. Одного разу побачили що вони продають футболки, які носять їх офіціанти, і дружно купили з дівчатами собі по футболці.


Спідниця JW Anderson

Купувала у Києві в Helen Marlen, випадково зайшла в магазин і дуже вдало, потрапила на знижку в 20%.


Окуляри no name

Купувала на Балі, вже й не пам'ятаю що це був за магазин, там скрізь усе класне.


Сумка Inner

Придбала на Kyivness. Моя знайома, яка є дизайнеркою бренду, робить їх власноруч.


Моносережка Charlotte Chesnais

Це подарунок. Люблю цю сережку за те, що вона підходить під будь-який мій лук.


Перстень Maison Margiela

Придбано у Москві в шоу-румі «КМ20» і це теж подарунок. Не дивлячись на розмір перстня, він супер зручний і взагалі це рідкість коли на мої тонкі пальці можна підібрати щось настільки круте.


Туфлі Maison Margiela

Придбала в магазині Invoga.


Браслет no name

Срібний браслет на нозі так само родом з Балі. Не знімаю його з тих пір як придбала. На ньому є плавник, що символізує плавник з серфа. Коли дивлюся на цей браслет, подумки відправляюсь до океану і пальм.

Про місто

Люблю Київ за людей, за колір каштана, за пух тополь, за заходи сонця, за теплі вечори у скверах, за класні заклади, за Ботанічний сад Гришка, за краєвиди з правого берега на лівий і навпаки, за стадіон «Атлет» та за атмосферу, якої немає в жодному іншому місті світу.

Серед улюблених закладів: Bassano, Fish&Pussycat, Дрінкарня, Китайский привет, Tin Tin, Hum:Hum та Арома на вулиці Діловій.

Наодинці люблю гуляти районом Лівобережки. Там річка, мами з дитячими візочками, собаки і якось дуже спокійно та по–домашньому.