Продовжуємо фотографувати містян і запитувати їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Героїнею нового матеріалу рубрики «Зовнішній вигляд» стала модель і діджейка Яна Кензіровська.

 Підпишись на Telegram-канал Kyiv Looks про українські бренди

Ми розмовляємо з Яною на вулиці Лютеранській.

На Яні: джинси Ksenia Shnaider, сумка Kenzo, сорочка Acne Studios, кліпси YSL, плащ no name, взуття Balenciaga

Про шопінг

Речі для свого гардероба я переважно купую під час подорожей або замовляю в інтернеті. Ну й, звичайно ж, багато одягу мені дарують на роботі. До масмаркету я ставлюся нейтрально, не бачу нічого поганого у тому, щоб придбати щось у Zara, Mango, Topshop чи в H&M.

А ось вінтаж я обожнюю і ставлюся до нього з великим натхненням та цікавістю. Найкрутіші вінтажні магазини я знаходила у Парижі та Токіо, але й у Києві в мене є секретне місце. Наприклад, в інтернеті найулюбленіша сторінка – @_sentaku. У них класна підбірка автентичних речей і красивий контент, через який відчувається особливий стиль засновниці.

Серед улюблених брендів: Maison Margiela, Saint Laurent, Comme de Garson, Celine, For Love and Lemons, Zimmerman, Acne, Balenciaga, Maryam Nassir Zadeh, Chloe. Для мене одяг – це один зі способів самовираження. Я не зациклююся на брендах, не має значення, масмаркет це чи люкс. Головне інше: щоб речі ідеально мені  пасували, поєднувалися між собою і підкреслювали мою індивідуальність, стиль і настрій.


Джинси Ksenia Shnaider

Це дуже бажаний подарунок. Люблю Shnaider за естетику, неповторний стиль і комфорт.


Сумка Kenzo

Сумку Kenzo купила в Мілані. Я не фанатка цього бренду, але після зйомки випадково проходила повз їхній бутик і побачила на вітрині цю лімітовану (у двох примірниках) сумку. Не роздумуючи, забрала з собою до Києва.


Сорочка Acne Studios

Сорочку я замовила через інтернет.


Кліпси YSL

Це подарунок від подруги на Новий рік. У мене дивовижні друзі, які завжди вгадують з подарунками. Я просто обожнюю вінтажні прикраси.


Плащ no name

Це пальто – вінтаж з 80-х. Мене завжди запитують, де я його купила і що за бренд. Так ось, мама мого чоловіка, можна сказати, передала мені його у спадок. Показала це пальто зі словами: «Його нікому й не віддаси, крім тебе, подивися на ці плечі!» (вона знає мою пристрасть до високих плечей). Вже наступного дня я одягла його на вечірку, тепер це для мене найдорожча річ.

Про місто

Я дуже люблю Київ. І мою велику любов до України доводить те, що я переїхала сюди з Москви. Київ одразу став для мене місцем, де я, повертаючись зі своїх численних поїздок, почуваюся як удома.

Обожнюю це місто за особливу енергетику, зелені краєвиди та велику кількість талановитих і красивих людей. Мої найулюбленіші райони – Золоті ворота і Липки. А якщо говорити не про центр, то подобається проводити час у Пущі-Водиці, катаючись на човнах.