Продовжуємо фотографувати містян і запитувати їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Герой нового матеріалу рубрики «Зовнішній вигляд» – бариста Кирил Анісімов.

Фото: Дмитро Авдєєв

Ми розмовляємо з Кирилом на вулиці Фролівській.

НА КИРИЛІ: кепка «Волчок», худі Ssur, футболка Dickies, шорти H&M, поясна сумка Litt, шопер з кав’ярні The Barn, кросівки Nike

Про шопінг

Оскільки я далекий від розуміння моди, шопінг для мене є простим завданням. Маю кілька улюблених брендів: Ssur, Nike і Cos. Ношу зазвичай базові кольори білий та чорний, рідше бежевий і сірий. Купую речі раз-два на місяць, переважно в аутлетах або онлайн. Також я намагаюся підтримувати локальних виробників і шукаю одяг у них. Здебільшого це бренди знайомих та мерч від художників і тату-майстрів.

До масмаркету ставлюся нейтрально і рідко купую там речі, бо ціна не відповідає якості.

Із сегмента люкс дивлюся в бік брендів Acronym і Alyx. Подобається напрямок techwear, бо ці марки, на мою думку, створюють стиль.


Кепка «Волчок»

Придбав її спонтанно. Як головний убір використовую рідко, частіше ношу як аксесуар.


Худі Ssur

Дуже чекав на нього, оскільки колекція була зшита в США і в Україну її завезли лише за місяць. Замовив одразу, тільки-но хлопці повідомили, що вона доступна для купівлі.


Шорти H&M

Придбав їх випадково, коли з друзями поїхав у кіно в Lavina Mall і зайшов у H&M. Я давно шукав довгі широкі шорти, тому, коли побачив їх – купив не міряючи.


Поясна сумка Litt

Раніше постійно ходив з рюкзаком, і це не завжди було зручно. Поясні сумки не розумів, але побачив цю в артсторі «Підвал» і без вагань узяв – через форму та матеріал Cordurа.


Футболка Dickies

Люблю білі футболки. В Kapkan якраз підвезли набори базових футболок Dickies, там і купив.


Кросівки Nike

Кросівки Nike Air Max 97 OG QS 2017 року в культовому забарвленні Silver Bullet, на честь 20-річчя випуску цієї моделі. Дісталися мені з магазину вінтажних кросівок Quickstrike.


Шопер з кав’ярні The Barn

Цей шопер з берлінської кав’ярні мені привіз друг.

Про місто

Люблю Київ, бо тут народився і живу. Я побував у різних містах України й точно знаю, що темп життя тут мені до душі. Насамперед Київ для мене – це «мої» люди.

Улюблених місць багато, часто буваю на площі Льва Толстого, Подолі та у Верхньому місті. Якщо говорити про кав’ярні, то обираю Kachorovska Cafe, Assembly Neobistro, «Світ кави», One Love Coffee в ЦУМі. Ще за атмосферу люблю «Каштан» на Рейтарській та Come&Stаy на Льва.

Основні місця, щоб поїсти, для мене Big Mama на Бессарабці, Tin-Tin на велотреку, Kitaika, Holy Burger і Noodle vs Marketing. Якщо бар, то Lost & Found. Якщо й рекомендувати якісь місця – то тільки ці.