Продовжуємо фотографувати містян і запитувати їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. До Дня матері героями рубрики стали Олена та Меланія Масюткіни.

 Підпишись на Telegram-канал Kyiv Looks про українські бренди

Ми розмовляємо з ними на вулиці Великій Васильківській поруч із магазином Milk Kids.

На Олені: окуляри Celine, бант Bevza, тренч Mash, світшот, кеди Veja, джинси Les Coyotes De Paris, сумка Les Coyotes De Paris

Про шопінг

У Києві я ніколи цілеспрямовано не йду на шопінг, тому що вільного часу тут ніколи не буває. Дуже легко ставлюсь до речей, ніколи не купую багато, основа мого гардеробу – базові речі, в цьому бачу своє свідоме ставлення до споживання. Зазвичай шоплюсь під час закупок в Парижі двічі на рік: у січні та липні, якраз у період великого сейлу в Європі. Або купую щось у своїх подруг, які теж працюють у фешн-сфері і мають власний магазин чи проект, наприклад, у Marque Space, Apartment 13. Але в основному купую речі зі знижкою. Я знаю, як формується ціноутворення, тому сплачувати за сезонну річ повну ціну без знижки та акції не вважаю за потрібне.

Серед українських брендів люблю Bevza, Poustovit, Ksenia Shneider. Bevza люблю за лаконічність та чітку впізнаваність. Бачиш сукню і можеш точно сказати, хто її пошив. Бренд Лілі Пустовіт люблю за те, що її речі добре сідають по фігурі. А Ksenia Shnaider – за найкращі речі з деніму.

Із сегменту люкс я купую найчастіше сумки, взуття та аксесуари, а от одяг – в преміальних магазинах. Подобається Cos, Maje, Sandro – це ті бренди, у чиїх речах я себе почуваю комфортно. Мас-маркет Zara та H&M не особливо полюбляю за якість. Дуже втомлююсь у їхніх магазинах, де багато людей і асортименту.

Онлайн купую речі дуже рідко, із цим у мене не дуже складається. Я прихильниця офлайну, для мене важливо прийти, приміряти, помацати та перейнятись атмосферою.

Після того як я стала мамою, мій стиль дуже змінився. Я люблю красиве взуття на підборах, але зараз я дбаю насамперед про комфорт: туфлі продовжую купувати, але взуваю тільки на вечірні івенти.

Про доньку

Так вийшло, що коли Меланія народилася, я якраз почала працювати над проектом Milk Kids. І тому майже всі речі в Мілани з нашого магазину. Зараз вона обирає одяг, який хоче, і загалом без її дозволу я навіть боюсь щось купувати. Щоправда, вона до мене прислуховується та обирає лише комфортні речі з натуральних тканин.


Тренч Maje

Придбала його в ТЦ Gulliver, тому що він мені сподобався і до того ж була знижка.


Світшот

Купила його у наших сусідів Apartment 13, теж на сейлі.


Джинси Les Coyotes De Paris

Це бренд, який робить одяг для дівчат і представлений у нашому магазині.


Кеди Veja

Їх я теж купила у Milk Kids. Хоч ми і дитячий концепт-стор, взуття цього бренду в нас представлене до 39 розміру.


Окуляри Celine

Окуляри Celine – це класика.

Про місто

Я народилася в Донецьку, але в Києві живу вже 19 років і дуже його люблю. Улюблена локація в місті – Велика Васильківська, район костелу, де, власне, і розташований наш шоурум. Для мене це місце сили та шматок Європи. Вулиця Мечникова – це район смачних ресторанів, тому вона теж серед улюблених. Також я люблю Печерськ, бо все моє життя крутиться тут. І остання улюблена локація – Ботанічний сад імені Гришка, ми там хрестили двох дітей в храмі, і коли б я туди не прийшла, завжди духовно наповнююсь.