Продовжуємо фотографувати містян і запитувати їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Героїня нового матеріалу рубрики «Зовнішній вигляд» – Оля Штаба, баєрка вінтажу.

Підпишись на Telegram-канал Kyiv Looks про українські бренди

Ми розмовляємо з Олею на вулиці Спортивній поруч із ТЦ Gulliver.

На Олі: дві сумки та жакет Early morning in Paris, окуляри no name, водолазка Zara, тренч Burberry’s, джинси Levi’s, ковбойки no name

Про шопінг

У мене гардероб ділиться 50 на 50: це речі мого бренду та вінтаж. Останній переважно купую в Італії або в Парижі. На диво, добре пошопитись вдається в Одесі. Там я люблю магазини Ogonek boutique, Gallery Opera та Numero. У них хороша селекція молодих незалежних брендів середнього сегменту та люкс.

Мас-маркет потрапляє у мій гардероб дуже рідко. Зазвичай це шкарпетки, водолазки або футболки.

На сайтах та в онлайн-магазинах у мене збережено багато одягу, але, враховуючи всі умови розмитнення, його там не замовляю, а купую, коли відвідую Мілан чи Париж.


Плетена сумка Early morning in Paris

Ця сумка ручної роботи від мого бренду. Вона з нового сезону, і її ще ніхто не бачив.


Чорна сумка Early morning in Paris

Це теж наш бренд, модель називається Mademoiselle bag. Така має бути в кожному гардеробі, на мою думку. У комплекті є два ремені, що робить її зручною для носіння.


Водолазка Zara

У мас-маркеті майже нічого не купую, окрім бази.


Жакет Early morning in Paris

Цей жакет, як і більшість речей мого гардероба, від власного бренду.


Тренч Burberry’s

Тренч купила в Мілані. Точно не скажу, якого він року, але на ньому напис «Burberry’s» – так писали на пальтах і тренчах першої серії.


Окуляри no name

Окуляри теж вінтаж, купила їх у Мілані на барахолці за 10 євро.


Джинси Levi’s

Їх я теж придбала в Мілані. Загалом мій основний шопінг відбувається в цьому місті, адже тут я найчастіше працюю. І вінтаж у Мілані прекрасний.


Ковбойки no name

Ці ковбойки невідомого італійського бренду, які я теж знайшла в Італії.

Про місто

Я не з Києва, але переїхала сюди десь п’ять років тому, коли хотіла дещо змінити в житті. Коли обирала місто, подумала, що не люблю Москву, а Пітер мені не підходить за кліматом. Тоді я зрозуміла, що Київ буде найкращим рішенням. Я писала про моду для російських журналів, але оскільки моди як такої там не було, то вирішила переїхати в Україну. У Києві багато крутих дизайнерів, за якими я стежила.

У Києві люблю вулицю Лютеранську, а також Златоустівську, Павлівську. На Дмитрівській розташоване кафе Charlotte, в якому буваю найчастіше. Ще подобається вулиця Чапаєва, де київський велотрек – це, мабуть, і є моя улюблена локація.