Продовжуємо фотографувати містян і запитувати їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Героєм нового матеріалу рубрики «Зовнішній вигляд» став Іван Титов, співзасновник PR-агенції, яка працює з незалежними відеоіграми.

  Підпишись на Telegram-канал Kyiv Looks про українські бренди

Ми розмовляємо з Іваном у дворі поруч із площею Льва Толстого.

На Івану: парка Muse, куртка Dux, сумка Gud, футболка Kid See Ghosts, брюки Syndicate, кросівки Yeezy

Про шопінг

Сьогодні купую переважно українські бренди. З улюблених: Act.1, Muse, Syndicate та магазини «Лед» і Kapkan. Я перестав купувати fast fashion бренди, коли подивився документалку на Netflix – The True Cost («Реальна ціна моди»). Тим паче, що українські бренди на кшталт Syndicate за ціною нарівні із Zara, водночас їх якість краща і речі не шиють десь на вбогих фабриках діти з Бангладеш.

Онлайн-шопінг теж люблю. Я нещодавно намагався придбати Nike Off-White Air Max у трьох магазинах: усюди зареєструвався, але купити не вдалося. Найчастіше замовляю онлайн із Farfetch.

Якщо я кудись їду, наприклад у Берлін, то не омину такі концепт-стори, як Voo Store, The Store X.


Парка Muse

Ця куртка від одеського бренду, за яким давно стежу. Купив її через дикий вигляд. Якось побачив таку у свого товариша і мені теж захотілося її мати. Згодом ми поїхали до Одеси, де я придбав цю парку.


Куртка Dux

Бренд Dux належить Віті Дікасову. У нього є ще своя марка під назвою Dff. А в Dux представлено більш базовий одяг та сумки, які складаються в подушки за японським взірцем.


Футболка – мерч альбому Каньє Веста 

Це мерч Kids See Ghosts від Каньє Веста і Kid Cudi. Її продавали на офіційному сайті, коли вийшов альбом. Я встиг її замовити в перший день продажу. Мені дуже подобається арт на обкладинці альбому від Такаші Муракамі.


Штани Syndicate

Люблю брюки такого фасону.


Кросівки Yeezy

Я обожнюю Каньє. Цю пару купив у The Icon за 4 900 гривень, причому їхня стартова ціна була приблизно 12 000 гривень.

Про місто

Я з Києва і, звісно, дуже люблю це місто. Улюблені локації: Поділ, Рейтарська, дворики на Льва Толстого, де всі студенти п’ють. [сміється] Серед закладів, які часто відвідую, Espressoholic, «Белый шум» і «Каштан».