Продовжуємо фотографувати містян і запитувати їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Герой нового матеріалу рубрики «Зовнішній вигляд» – скульптор Роман Кирилич.

 Підпишись на Telegram-канал Kyiv Looks про українські бренди

Ми розмовляємо з Романом біля стадіону «Олімпійський».

На Ромі: бомбер Nike, світшот Ring, джинси no name, черевики Dr. Martens

Про шопінг

Здебільшого шоплюся в Києві. Є кілька магазинів у місті, в яких я обов’язково щось для себе підберу. Серед таких: Nike, The Icon та Spazio. Якщо треба нові джинси, то піду в G-Star або Diesel. Із сегменту люкс – Yohji Yamamoto та Stone Island, а з-поміж онлайн-магазинів люблю Farfetch.

За кордоном насамперед йду в магазини, які у нас не представлені. Але не можу сказати, що мені подобається витрачати свій час на шопінг. Секонд особливо не люблю, вважаю, щоби знайти там вартісну річ, треба мати багато везіння.

Визначеної суми-бар’єру, яку я ніколи не витрачу на покупки, у мене нема. Це навіть трохи страшно, бо коли я почну ще більше заробляти, то й витрачатиму ще більше.


Бомбер Nike

Річ, яка чекала на мене сміливого, бо білі речі для сміливих. Купив цей бомбер у стоковому магазині Nike. Бренд, який я ще сильніше полюбив після того, як прочитав книгу Філа Найта «Взуття-буття. Історія Nike, розказана її засновником».


Cвітшот Ring

Купив цю річ у Києві, в магазині Spazio.


Джинси no name

Цим джинсам приблизно шість років, але реально пригодилися вони мені лише цього року. Я їх спеціально обрізав, щоб носити з черевиками Dr. Martens.


Черевики Dr. Martens

Я їх купив у київському стоковому магазині G-outlet, щоправда, у жіночому відділі. Щоби вони не забруднювались і мали добрий вигляд, перед виходом наношу крутий американський засіб для взуття Jason Markk. Усім його раджу.

Про місто

Я не з Києва, але дуже люблю це місто. Улюблена локація – вулиця Дарвіна, де я, власне, і живу. Там круто та спокійно. Для прогулянок подобається урядовий квартал. Коли хочеться динаміки, йду на «Олімпійську». Влітку я періодично бігаю в Маріїнському парку, там на світанку розгортається чудовий краєвид на лівий берег. По каву ходжу в кав’ярні 16.Coffee, Blur Coffee, Kachorovska Cafe.