Продовжуємо фотографувати містян і запитувати їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Героїня нового матеріалу рубрики «Зовнішній вигляд» – маркетологиня Тоня Плачкова.

 Підпишись на Telegram-канал Kyiv Looks про українські бренди

Ми розмовляємо з Тонею біля стадіону «Олімпійський».

На Тоні: кроcівки Nike, брюки Mango, пальто Mango, сумка Kenzo, окуляри Le Specs, кофта & Other Stories

Про шопінг

Майже весь одяг я звикла купувати на сейлах, бо усвідомлюю, наскільки завищена реальна вартість. Велика частина мого гардероба – це мас-маркет, зокрема Zara, Mango, H&M. Але через любов до спорт-кежуалу часто розбавляю луки речами з Adidas чи Nike. Віддаю перевагу функціональному одягу і вже кілька років не використовую його як спосіб самовираження.

Найчастіше речі купую в подорожах або в інтернет-магазинах. Обожнюю Urban Outfitters та & Other Stories. Це мої must visit у кожному європейському місті. Нерідко роблю замовлення з Asos, Revolve, Yoox, Farfetch. Близько 70% мого одягу – це онлайн-покупки. Скіл відточений роками: коли я бачу річ на фото, легко можу уявити її на собі.

До секонду ставлюся нейтрально, двічі на рік стабільно їду на Лісову, завжди вихоплюю там щось стильне. Минулого разу набрала собі чоловічих жакетів оверсайз.

Загалом я не маю звички витрачати багато грошей на одяг. Купувати річ за ціною авіаквитків Київ – Барселона для мене як удар у серце. Тому в моєму гардеробі не знайти речі, що коштуватиме понад 150 євро.


Кросівки Nike

Nike Tekno – це одна з найкомфортніших пар, які я коли-небудь носила. Купила їх на британському сайті. Переважно все взуття шукаю в інтернет-магазинах, не люблю багато часу витрачати на шопінг, та й розмір у мене нестандартний через зріст 187 сантиметрів.


Брюки Mango

Ці штани придбала на зимовому розпродажу в Mango, люблю їх за вільний крій та довжину. Через високий зріст часто маю труднощі при купівлі брюк, а тут усе зійшлося.


Пальто Mango

Купила його в Mango. Передусім звернула увагу на напис на бірці – 100% virgin wool. Це була любов з першого погляду: дивний крій, належна довжина, зроблено із шерсті. У цього пальта не було шансу залишитися в магазині.


Кофта & Other Stories

Купила її в G-outlet, бо люблю оверсайз. Кілька років тому я закохалася в цей тренд, і він досі мене не відпускає.


Рюкзак Kenzo

Замовляла на Farfetch, рюкзак ще й із чоловічої колекції. Побачила цю мініатюрну версію – і вже не уявляла, як без неї житиму. Особливої ​​пристрасті до люксових брендів не відчуваю, але взуття та аксесуари, як на мене, – це справді те, за що можна трохи переплатити.


Окуляри Le Specs

Купила їх у Hello Glasses на розпродажу. Тільки-но побачила ці окуляри в американських блогерів – одразу ж закохалася. Потім шукала їх на всіх сайтах, уже готова була замовляти, та випадково помітила такі із приємною знижкою в київському магазині. Узагалі я дуже люблю дивні оправи, а тут 12 із 10 за моєю шкалою дивацтва.

Про місто

Десять років минуло, відколи я переїхала до Києва. Обожнюю район площі Льва Толстого, саме тут і провела свої студентські роки. Раніше мене центр більше лякав, ніж тішив, бо я не люблю великі скупчення людей, але тут ось виявилося, що центр – це не лише Хрещатик і Софіївська площа. Нещодавно відкрила для себе вулицю Кропивницького, зверху над Бессарабкою, з дуже смачною кав’ярнею 16.coffee. Тут приємно сісти біля фасадного вікна та розслабитися.