Продовжуємо фотографувати містян і запитувати їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Героїня нового матеріалу рубрики «Зовнішній вигляд» – бренд-менеджерка Ольга Шаповалова.

 Підпишись на канал про стиль KYIV LOOKS В TELEGRAM

Ми розмовляємо з Ольгою на вулиці Великій Житомирський.

На Олі: ботильйони Ali Sаulidi, джинси Ksenia Schnaider, пуховик Uniqlo, кофта H&M Studio, бомбер Moss Copenhagen

Про шопінг

Я не дуже люблю шопінг, не кайфую від нього. Люблю, коли речі потрапляють до мене випадково.

За кордоном шопитись приємніше, тому що там магазини інакше спроектовані. У цьому плані мені подобаються простори COS – найбільше у Флоренції та Вероні. У флорентійському магазині між поверхами є симпатичні зони відпочинку, а магазин у Вероні нагадує лабіринт із фрагментами стародавніх стін під склом. Також імпонує, що в Європі часто можна зустріти дорослих жінок-консультантів, які у своєму віці мають надзвичайно стильний вигляд.

З українських брендів мені подобається Ksenia Schnaider і TTSWTRS за сміливі ідеї та естетику, в ACT 1 дуже хороша якість речей, а також Ali Saulidi (була б клієнтом бренду, навіть якби не була з ним пов’язана). Нещодавно відкрила для себе марку прикрас ручної роботи Enginears, казкові сережки. Мрію про тендітну сукню Elena Reva. Люблю колекції Bevza, але поки не ношу.


Ботильйони Ali Saulidi

Це найзручніше взуття на підборах, яке я коли-небудь носила. У них можна провести всю ніч на вечірці, танцюючи, і не померти від втоми ніг.


Джинси Ksenia Schnaider

Обожнюю ці джинси і щаслива, що вийшло їх купити зі знижкою на Black Friday.


Топ H&M Studio

Цей топ є винятком у моєму гардеробі, оскільки я майже не ношу одяг з принтами. Нещодавно я зустрілася з однокласницею, яку не бачила 10 років. Ми з нею просиділи, спілкуючись, десь 3 години, а потім, того ж дня, я побачила цей топ з принтом під графіті, який нагадав мені шкільні часи.


Бомбер Moss Copenhagen

Бомбер купила в G-outlet, так і познайомилась із цим брендом. І найцікавіше те, що я час від часу заходжу на їхній сайт і нічого цікавого не бачу. Таке враження, що до Києва завезли найкрутішу колекцію.


Пуховик Uniqlo

Дуже теплий і водночас легкий пуховик. Придбала його восени в Парижі за кілька секунд. То була робоча поїздка, і часу на шопінг я зовсім не мала, однак знайшла цю річ на сайті й буквально на хвилину зайшла в магазин. Це суперпокупка.

Про Київ

Моя улюблена локація в Києві – район Липок. Раніше я жила неподалік, тепер тут розташований наш шоурум. Надзвичайно красивий район для повільних прогулянок і натхнення. Мабуть, найбільш доглянуте місце в Києві.