Продовжуємо фотографувати містян і запитувати їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Героїня нового матеріалу рубрики «Зовнішній вигляд» – модель Анастасія Шиянова.

 Підпишись на канал про стиль KYIV LOOKS В TELEGRAM

Ми розмовляємо з Анастасією біля київського велотреку на вулиці В’ячеслава Липинського.

На Насті: пуховик Nebesite, водолазка Zara, джинси Zara, сумка See by Chloe, черевики OXS, годинник Rolex.

Про шопінг

Найчастіше я шоплюся у магазинах мас-маркету, зазвичай це Zara або Mango. Серед українських люблю Ienki Ienki, Marsee’s, Litkovskaуа, Kavalskaya.

Інколи можу зайти на секонд. Частіше купую там одяг саме для зйомок, щоб зібрати цікаві образи. Наприклад, сукню-комбінацію або лляний костюм у чоловічому стилі за 500 гривень.

Серед люксових брендів подобається Chloe, Gucci, але я поки не готова витрачати стільки грошей на це. Стараюся підходити раціонально до шопінгу і не купувати собі надто дорогі речі. Винятком є тільки сонцезахисні окуляри, сумки та взуття.

Загалом надаю перевагу смарт-шопінгу, тому спонтанна річ у моєму гардеробі з’являється вкрай рідко. Часто планую покупки і купую річ, коли на неї є знижка.


Пуховик Nebesite

Цей пуховик бренду, який заснувала моя подруга Таня. Не могла не придбати його, оскільки він ще й дуже теплий. Я хотіла купити сірий, але потім чоловік порадив взяти червоний у клітинку, бо сірий – це надто нудно.


Водолазка Zara

Звичайна базова річ, яка має бути в кожному гардеробі, бо пасує під усе. Купила в Zarа, як і більшість свого базового одягу.


Джинси Zara

Це теж Zara. Я їх дуже люблю, а коли після народження дитини я схудла, то навіть віднесла їх в ательє, щоб вшити.


Черевики OXS

Нещодавно купила їх у магазині Ilakmus в Ocean Plaza. Через те, що у мене 41 розмір ноги, мені непросто підібрати взуття: щоб підійшло за розміром і подобалося водночас. Свій вибір зупинила на цих черевиках, бо вони дуже теплі.


Сумка See by Chloe

Це подарунок від чоловіка на день народження. Правда, я сама обрала цю сумку, а він її просто купив.


Годинник Rolex

Цей годинник мені подарував чоловік на народження дитини.

Про місто

У Києві я живу вже 5 років і дуже його люблю. Особливо райони зі старими будівлями, як, наприклад, на Ярвалу.

Звичайно, у мене є список міських локацій, які подобаються найбільше. Тут на першому місці Андріївський узвіз, далі Пейзажна алея, Поділ і Хрещатик.