Продовжуємо фотографувати містян і запитувати їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Герой нового матеріалу рубрики «Зовнішній вигляд» – Creative Head у «СОХО» Ярослав Лерман.

 Підпишись на канал про стиль KYIV LOOKS В TELEGRAM

Ми розмовляємо з Ярославом на вулиці Січових Стрільців.

На Ярославові: кросівки Nike Air Force, шкарпетки NASA, брюки Asos, футболка Pull&Bear, олімпійка no name, куртка Anton Belinskiy, рюкзак Pilsok, окуляри Weekday.

Про шопінг

Шопінг для мене дуже важливий, тому що саме в речах я знаходжу натхнення для роботи і повсякдення. Проте я людина онлайн-шопінгу, адже через роботу маю небагато часу для походів по магазинах. 70% речей купую онлайн. Серед улюблених сайтів – Asos та Farfetch. Інколи купую і на Luisa Via Roma та Mr Porter, усе залежить від бюджету.

30% мого гардероба – речі із секонду. Я дуже люблю приділити час пошуку чогось прекрасного у цих купах. Це ще й своєрідний відпочинок для мене.

Дорогих речей у мене небагато, тому що найчастіше я знаходжу щось круте на сейлах, за копійки на секонді чи просто отримую в подарунок.

Найбільша частина грошей йде на взуття, зокрема кросівки, тому в мене його дуже багато.

Останнім часом намагаюся не витрачати багато грошей на одяг. На це мене надихнула подруга Настя Івченко, яка сказала, що не витрачає більше певної суми на одну річ. Теж дотримуюся цього правила, хоча розумію, що скоро поїду в Берлін і порушу його. Я вже навіть відклав собі кілька речей, які планую придбати у Voo Store. Це буде перша відпустка за досить тривалий час, тому я вирішив, що робитиму і купуватиму те, що хочеться.

Якщо говорити про улюблені бренди, то мені подобається Maison Margiela – мене надихає їхня естетика. Також люблю Prada, планую купити в Берліні багато речей саме цього бренду.

Що стосується українських марок, то подобається Frolov, тому що мені близький концепт, який стоїть за брендом. Якось на його sexy sale я купив чудовий світшот, на якому написано For Love – це одна з найулюбленіших речей у гардеробі.


Кросівки Nike Air Force

Ці класичні білі кросівки, як і багато своїх речей, я придбав на Asos. Загалом біле взуття у моєму випадку – не найкращий варіант. Проте я дуже давно, ще зі школи, хотів саме ці кросівки в білому кольорі. Маленькі радощі довкола!


Шкарпетки Nasa

Їх мені привезла колега та подруга Жанна Стрєльнікова з Америки. Це чудовий і дуже символічний подарунок! Хоча найголовніше те, що такі штуки крутіші за якісь магніти: функціонально виправдані.


Брюки Asos

Їх я теж придбав на Asos. Усе просто: в мене широкі стегна, тому в локальному мас-маркеті складно знайти силует, що пасуватиме мені. Тому, коли я вдало купую брюки, беру одразу в декількох кольорах! Аналогів цього айтему в мене 5.


Футболка Pull&Bear

Купив її на розпродажі. Випадкова покупка – це зручна штука. У тебе імпульсивно з’являється річ, що лишається надовго. А якщо без високих матерій, то я не люблю часто усміхатися і мій нейтральний вираз обличчя не завжди нейтральний: люди кажуть, що я здаюся розчарованим, а футболка це згладжує.


Олімпійка no name

Цю велюрову олімпійку я випадково знайшов на секонді. Це був період, коли я планував якраз купити собі олімпійку Adidas, але знайшов цю всього за 10 гривень, ще й такої крутої текстури! Рішення було миттєвим!


Куртка Anton Belinskiy

Це також дуже символічна річ для мене. Ця куртка з першого шоу Антона, яке ми робили разом, він мені цю річ подарував на день народження чотири роки тому. Нереально крута!


Рюкзак Pilsok

Цьому рюкзаку теж близько чотирьох років. Мені він дістався в подарунок. Круто було б сказати так: «Людини, яка мені це подарувала, вже немає в моєму житті, а ось річ залишилась». Але знову високі матерії! Тому скажу правду: це один з рюкзаків, куди влізає мій ігровий ноут. Річ виконує своє утилітарне призначення.


Окуляри Weekday

Я придбав їх на Asos, коли шукав саме недорогі та універсальні окуляри. Вони максимально прості й налазять на мою велику голову. А ще їх буде не шкода загубити чи зламати!

Про місто

Я народився у Києві і люблю його, попри те, що частиною міста є багато непростих людей. З цим доводиться миритися, а я не завжди люблю миритися. Мій варіант – боротися.

Загалом я люблю ті місця, з якими мене пов’язують особливі історії. Я не можу просто побачити і полюбити щось.

Мені дуже подобається район довкола Політехнічного інституту. Незважаючи на мою непросту історію з навчальним закладом, цей район для мене дуже комфортний. Особливо вражає та надихає простір на площі Знань. Вона розташована перед сьомим корпусом – між бібліотекою та Будинком культури. Саме ця любов до локації парку КПІ привела до проведення шоу дизайнера Антона Белінського у політехнічному музеї. Шоу на цій локації ми проводили три сезони поспіль.

Також я дуже люблю парк Шевченка. Я не можу раціонально пояснити, чому він мені подобається, але там спокійно і затишно.

Оскільки я виріс на Позняках – це те місце, де я почуваюся дуже комфортно.

Мій батько виріс на Подолі, тому не можу не згадати цю локацію серед списку улюблених. Якщо матиму можливість змінити місце проживання, то обов’язково оселюся тут.