The Village Україна в рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян і просить їх розповісти про свій одяг, шопінг та улюблене місце в Києві.

 Підпишись на канал про стиль KYIV LOOKS В TELEGRAM

Ми розмовляємо з Юрою на вулиці Воздвиженській.

На Юрі: кросівки Puma & Alexander McQueen, джинси Sisley, світшот WeSC, бомбер no name, рюкзак no name

Про шопінг

Я зазвичай купую речі зі знижкою і загалом не витрачаю багато грошей на одяг. Найдорожча річ у моєму гардеробі коштує менше ніж 200 доларів.

Останні 3 роки я майже не займаюся своїм гардеробом і не приділяю йому уваги. Більшість речей купую спонтанно, не плануючи. Ніколи не придумую жодних луків і маю купу одягу, яка абсолютно не клеїться між собою.

До секондів ставлюсь непогано, а в 20 років дуже їх любив і мав цікавий вигляд саме завдяки їм. Зараз ніби теж, але мені неприємно там щось шукати, важко дихати, можливо, через алергію на пил.


Кросівки Puma & Alexander McQueen

Купив їх з хорошою знижкою в інтернеті.


Джинси Sisley

Придбав їх у Мінську, звідки я родом. Це мій улюблений магазин, і я весь час там купую футболки, тому що вони прекрасно на мені сидять. Шкода, що у Києві цей бренд не представлений, тому, коли я їду до Мінська, завжди забігаю туди.


Світшот WeSC

Цей світшот великого-великого розміру я купив в одному з київських аутлетів.


Бомбер no name

Це старий бомбер, який я колись уже хотів викинути. Але потім знайшов нашивки, зібрані з різних подорожей. Особливо з Гімалаїв – це нашивки з буддистськими знаками, прапором Індії, Тибету. Так я зрозумів, що їх можна нашити і надати таким чином бомберу свіжого вигляду.


Рюкзак no name

Рюкзак створено в Білорусі. Це була лімітована колекція рюкзаків, виготовили лише 50 штук для фестивалю стрит-арту «Вулица Бразил», який проходить за підтримки посольства Бразилії.

Про місто

Я дуже люблю Київ за його пагорби й те, що він розділений на дві частини Дніпром. У центрі міста можна сховатись від метушні й відпочити з наметом. Особливо люблю Поділ, бо тут живу, а ще Золоті ворота і Липки. На Нижньоюрківській є схил з краєвидом на Поділ, куди я вранці інколи ходжу медитувати.

Україна мені як білорусу нагадує «європейську Індію». Тут дуже сильний дух, сміливі та відкриті люди, які співають у переходах. Тут дуже великий контраст між багатством і бідністю, розкішшю і дірками в дорогах. Усе це нагадує справжнє життя, як в Індії, де я прожив півроку. Але, попри сміття і погану інфраструктуру в місті, Київ – ван лав.