The Village Україна в рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян і просить їх розповісти про свій одяг, шопінг та улюблене місце в Києві.

 Підпишись на канал про стиль KYIV LOOKS В TELEGRAM

Ми розмовляємо з Анею на вулиці Антоновича.

НА АНІ: окуляри HAN KJØBENHAVN, сукня LL by LITKOVSKAYA, клатч Kofta, босоніжки Vagabond, сережки Ellipse + Masha Reva, Каблучка Zloy Jewelry

Про шопінг

Для походу в офлайн-магазини повинен бути особливий настрій, тому часто купую онлайн, а це я можу робити і стоячи в черзі, у заторі й взагалі будь-де, якщо до мене приходить натхнення. У мене є улюблені інтернет-магазини, у яких я шоплюся найчастіше: Asos, Farfetch і YOOX з жахливим інтерфейсом, але там часто можна знайти речі минулих колекцій за справді смішними цінами. А нещодавно я відкрила для себе чудовий магазин La Garcone, де на сейлі знайшла босоніжки в моєму єдиному розмірі, які шукала цілий рік. Обожнюю за це інтернет-шопінг.

До речі, в Asos узагалі є своя власна марка ASOS White, яка мені дуже до вподоби, там якісні речі деконструйованих ломаних форм, котрі я так люблю. Також я часто шукаю щось цікаве на Ebay і на OLX. Якщо поставити собі за мету, можна знайти щось справді гідне.

Я не можу сказати, що я залежна від брендів людина, але є дизайнери, в яких я впевнена. Я знаю, що якщо куплю саме їхню річ, то вона мені максимально підійде і я носитиму її через 5 років теж. У цьому списку: Comme des Garcons, Acne Studio, Maison Margiela, Jil Sander, а з українських це передусім Litkovskaya, також подобаються Bevza і Anna October.

Добре ставлюся до вінтажу та секонду, але все залежить від того, в якому антуражі ти це купуєш. Шопінг у Humana в мене не викликає особливого задоволення, як-от якась крамниця в Італії, де все створено для того, щоб ти побільше часу пробув у сторі. Там і просеко наливають, і музика на вінілі грає. Словом, неможливо вийти без покупки.


Окуляри HAN KJØBENHAVN

Це робота молодого бельгійського дизайнера. Я купила їх на Farfetch. Люблю цей інтернет-магазин за те, що там часто можна знайти класні речі маловідомих дизайнерів за хорошими цінами.


Сережки Ellipse + Masha Reva

Це третя пара цього бренду в моєму гардеробі. Мій хлопець знав, що вони мені подобаються, і подарував їх.


Сукня LL by LITKOVSKAYA

Я купила цю сукню минулого літа. Цього року купила таку ж, але синю. У мене немає проблем з тим, щоб купити річ, яка подобається одразу в кількох екземплярах та кольорах.


Сандалі Vagabond

Я дуже люблю знаходити якісь круті речі у брендів, в яких, здавалося б, нічого особливого нема. Нещодавно я побачила босоніжки Chanel, які були на вигляд точнісінько такі, як ці Vagabond, тільки з логотипом Chanel.

Мені так до душі це взуття, що починаю задумуватися про те, щоб купити ще одну пару, бо раптом з цими щось трапиться. Це найзручніше взуття, яке в мене було.


Клатч Kofta

Костя (дизайнер бренду – ред.) дуже талановитий хлопець, і все, що він робить – круто. Цей клатч мені подарувала подруга на день народження.


Каблучка Zloy Jewelry

Геніальний у своїй простоті й божевіллі бренд. Власне, повне відображення творця і його музи – наших добрих знайомих з Одеси. Ще один улюблений подарунок від коханого.

Про місто

Дуже люблю район БЖ, Чапаєва і всі вулиці, які поруч. Хоча зараз я переїхала жити на Антоновича і не уявляю себе в іншому місці. Тут усе поруч – і парк, і центр, і всі улюблені заклади.