The Village Україна у рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян і просить їх розповісти про свій одяг, шопінг та улюблене місце в Києві.

 Підпишись на канал про стиль KYIV LOOKS В TELEGRAM

Ми розмовляємо з Василем на даху майбутнього бару «1818», який відкриють у травні на вулиці Костянтинівській.

На Васі: окуляри P.Y.E, пальто COS, сорочка Three Society, светр COS, брюки COS, кросівки Fracap Nebraska

Про шопінг

Не надто переймаюся через одяг. Учора, наприклад, на Лісовій купив комбінезон для будівельників. Люблю такий одяг, бо він зі щільної тканини та служить довго.

Серед українських дизайнерів дуже люблю Ясю Хоменко, яка, до речі, шиє форму для Bursa. Нещодавно купив своїй дівчині в подарунок халат-жакет Sleeper, цей бренд теж подобається.


Oкуляри P.Y.E

Ці окуляри московського бренду P.Y.E я купив на заводі Flacon, тому що в мого друга там 50% знижки. І навіть без неї я їх все одно купив би.


Пальто, брюки та кофта COS

Майже всі речі в моєму гардеробі – це COS, бо я функціоналіст за натурою і намагаюся звести все до того, щоб не думати ні про що, крім роботи. Тому в мене все дуже чітко. Наприклад, у квартирі тільки те, що треба, нічого зайвого: стіл, крісло, проектор, диван. У гардеробі все так само. Я знаю, що COS мені ідеально підходить за фасоном, розміром та довжиною.


Сорочка Three Society

Купив у Шанхаї, коли там жив.

Про місто

До січня минулого року я ніколи не був у Києві. Моя любов до нього неоднозначна. Вона не прив’язана до чогось, я люблю його глобально. Для мене це ідеальне місто, бо воно і невелике, і немале. Тут відкриті люди і багато хороших закладів.

Я дуже люблю Поділ. Мій тато народився в селі Гранітному, що за 1,5 години від Києва. Але дитиною, коли йому було 3 роки, він жив у Фролівському монастирі, який розташований недалеко від Bursa, можливо, саме тому Поділ мені дуже близький енергетично.

Якби мені довелося показати місто комусь із друзів-іноземців, я повів би їх у свої улюблені місця: «Каштан кафе», «Зигзаг», там особливо люблю вечеряти і випити щось. На Подолі обожнюю One More Pizza та Espressoholic – конкретно цей на Подолі, бо в інших я не був.

І взагалі я належу до людей, які ходять в одні й ті самі заклади, їдять одну й ту ж їжу в один і той самий час.

В Espressoholic я їм круасан із шинкою з першого дня, відколи переїхав до Києва. Люблю розмовляти з дівчатами, які там працюють. Також люблю Житній ринок і завжди п’ю там гранатовий свіжовичавлений сік.