Немає нічого красивішого за природу, яка створила все живе. Поля, ліси, квіти, дерева, а також нас, людей – таких різних і водночас схожих.

Якщо придивитися, кожна жива істота має свої особливі риси: вигини, лінії, точки, ямки та надломи. У проєкті з Yves Rocher ми шукаємо спільне між красою людей і рослин. Підбираємо квіткові композиції й говоримо з шістьма жінками про їхню зовнішність, догляд і любов до себе.

Ельміра, 25 років

& Сукулент Едуліс

тривале зволоження
шкіри

Я люблю свою зовнішність за її дивакуватість – те, що в підлітковому віці могло зводити мене з розуму. Асиметричність і трикутність обличчя, великі очі. У період дорослішання зовнішність тільки формувалась, у школі я переживала через це. Але переоцінка себе й бунтівний характер віддалили мене від порівняння себе зі стандартами краси. Згодом до цього додалася зрілість.

Шкіра позбавилась юнацької жирності, перестали бентежити висипання, прищі – і це полегшило догляд, він став зрозумілим, легким. Я знаю, чого хоче моя шкіра. Догляд за нею займає небагато часу та приносить мені задоволення – я відчуваю, як шкіра відпочиває, насичується, стає гарнішою, потім вона дякує мені за це свіжістю та молодістю.

«І хоч моя краса  неідеальна, я її обожнюю. І обожнюю таку красу в інших  людях, бо це ознака живого, це різноманіття,  а саме в ньому й полягає людська краса».

Інесса, 46 років

& Багаторічна Дівоча Краса

інтенсивний ліфтинг

«Люблю свою зовнішність за унікальність та індивідуальність. Я мінлива, як природа: красива чи некрасива в залежності від наповненості всередині – радістю, світлом, добром, розчаруванням чи смутком. Внутрішній стан відображається зовні. Мої променисті зморшки – це емоції радості від спілкування з близькими та рідними.

Моя шкіра дуже чутлива й кожен вітерець залишає на ній свій дотик легким рум’янцем чи відновленням. Вважаю, що мені пощастило зі шкірою. Вона тримає на собі мою щохвилинну увагу й не дає відпустити себе в нелюбов і недоглянутість.

Я люблю доглядати за собою, це занурює мене  у стан любові до себе та уваги до моєї зовнішності. Хотілося б мати більше вільного часу на догляд і подорожі до  моря. Після них моє обличчя завжди здорове та сяє».

Лєра, 33 роки

& Вічнозелений Кущ Рододендрон

матовість та очищення

«У дитинстві я вважала себе негарною. Здебільшого через те, що мене не сприймали однолітки: занадто худа та довга, дивакувата, мішки під очима. Уже в університеті я зрозуміла, що моя зовнішність доволі цікава та багатьом подобається. Почала цікавитися модою та косметикою, полюбила фотографуватися. Але підліткові комплекси нікуди не зникли. Щоб їх подолати, знадобилися роки.

Шкіра в мене світла та чутлива, найменші недоліки на ній дуже помітні. Періодично з’являються поодинокі висипання. А від агресивних засобів шкіра швидко пересихає, лущиться та з’являються подразнення. Тому намагаюся обирати догляд із заспокійливим і протизапальним ефектом.

Люди з незвичною, цікавою зовнішністю мені подобаються значно більше,  ніж традиційно «красиві». Вважаю, що краса саме в індивідуальності та дрібних недосконалостях. Але щоб  розкрити її – важливо бути цілісною особистістю, мати гідність і внутрішню свободу».

Віка, 24 роки

& Синя Волошка

тонус і заспокоєння

«Найлегше буде сказати: «У мене блакитні очі, вони класні». Але якщо відверто, то я люблю свої абсолютно різні вуха, вони смішні. Ще в мене жива міміка, це завжди дає побачити себе на фото з нового ракурсу. Мені подобається, як змінюється тіло з віком – воно розповідає мою історію в десятках родимок, подряпин і різного роду відміток.

Обожнюю доглядати за шкірою, однак грішу нерегулярністю (не треба так, це виснажує ваш організм і заважає йому відновлюватися). Розцінюю час догляду за собою як можливість видихнути, почути, про що хоче розповісти мені тіло. Що у нього болить і чого йому не вистачає.

Більшу частину свого дня я проводжу за ноутбуком або в телефоні. Увечері не відчувати втоми в очах майже неможливо. А якщо вранці я ще й нанесла макіяж, то очі просто благатимуть про відпочинок. Тож шкірі навколо очей потрібен особливий догляд. Мій ідеальний рецепт свіжого погляду простий: змити весь макіяж, нанести легкий зволожувальний крем, дістати з холодильника маску для сну з охолоджувальним ефектом і добряче виспатися. Уранці життя заграє новими барвами й це навіть не евфемізм.

Я вважаю, що «неідеальної» краси не існує. Ідеальної теж.  Краса – це ваше суб’єктивне сприйняття людини, що спирається  на досвід, уподобання та притаманні вашому серцю образи. А в цьому відборі немає селекції  за еталонним зразком».

Стася, 28 років

& Нектар Рослинних Бруньок

збереження молодості

«Я люблю свою зовнішність. І свій ніс кирпатий, татів, і вилиці. Ось очі могли б бути блакитніше, але у принципі вони теж супер.

З кожним роком усе стає цікавішим: це стосується і зовнішнього, і внутрішнього стану. Мені пощастило зі шкірою, вона нормальна. Подекуди суха, де-не-де жирна, зате не проблемна – тому, рахуй, пощастило. Вчуся доглядати за нею правильно. Раніше могла вмиватися дитячим милом і просто нанести звичайний крем. А з роками дізнаєшся про патчі, маску, умивалку, тонік, сироватку, під очі один крем, на декольте – інший, рясний шар spf обов’язково, і тоді – іди красива, тільки не пий на ніч пиво й помідори свіжі не їж, щоб шкіра не набрякла.

З кожним роком усе стає цікавішим: це стосується і зовнішнього, і внутрішнього стану. Мені пощастило зі шкірою, вона нормальна. Подекуди суха, де-не-де жирна, зате не проблемна – тому, рахуй, пощастило. Вчуся доглядати за нею правильно. Раніше могла вмиватися дитячим милом і просто нанести звичайний крем. А з роками дізнаєшся про патчі, маску, умивалку, тонік, сироватку, під очі один крем, на декольте – інший, рясний шар spf обов’язково, і тоді – іди красива, тільки не пий на ніч пиво й помідори свіжі не їж, , щоб шкіра не набрякла.

Важливо відчувати  себе красивою зсередини та зовні, любити себе, любити  світ – ось це ідеальна краса й вона не може не подобатися».

Ната, 22 роки

& Дика Ромашка

захист і заспокоєння

«Рідко думаю про свою зовнішність, а більше намагаюся концентруватись на внутрішньому світі та самопочутті загалом. Але те, що очі в мене незвичного зелено-коричневого кольору, мені дуже подобається. Інші ж люди часто звертають увагу на мої губи – знали б, як часто я їх випадково в садочку розбивала об гойдалки чи лавки!

Упевнена, що хороший стан шкіри – це насамперед здоровий сон і правильне харчування. У цілому, мені пощастило зі шкірою, я не сильно заморочуюсь із доглядом. Однак, узимку, коли на вулиці мороз -20, або влітку, коли треба ховатися від палючого сонця, потрібен додатковий захист і догляд.

Люди довкола безмежно гарні. Буває, я можу  годинами ходити містом і в захопленні роздивлялися людей. Природна краса,  вона в деталях – і у зморшках, і в ластовинні, і у шрамах також».

До 31 жовтня отримуй знижки до -50% на Facecare та догляд для контуру очей у подарунок при покупці продукції на суму від 649 грн на сайті
yves-rocher.ua та в бутиках Yves Rocher.

За спеціальним промокодом THEVILLAGE та при покупці 2-х одиниць догляду за обличчям на сайті yves-rocher.ua ви отримаєте подарунок – засіб для зняття макіяжу для особливо чутливих очей об’ємом 100 мл.

Промокод діє з 7 до 31 жовтня

Ціни вказані зі знижкою

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ

Едуліс – витривала рослина, що здатна накопичувати велику кількість води. Росте від Атлантичного до Середземноморського узбережжя.

Клітинна вода Едулісу повністю асимілюється шкірою та забезпечує її тривале зволоження. Накопичує вологу у всіх шарах шкіри та утримує її надовго.

З 2012 року вчені-експерти Yves Rocher почали культивувати Едуліс на території власних теплиць у Ла-Гасії.

Гама Hydra Végétal на основі Едулісу – для сухої та нормальної шкіри з ознаками зневоднення.

Багаторічна Дівоча Краса– рослина, яка, незважаючи на свій невибагливий вигляд, має виняткові біологічні властивості. Їй вдається рости й розмножуватися в будь-яких кліматичних умовах.

Рослинний колаген відновлює структуру шкіри, зміцнює її каркас, покращує тургор і посилює клітинну активність.

Для екстракції рослинного колагену експерти Yves Rocher застосували методи рослинної біотехнології. Вони використали клітини одного зразка рослини, піддали їх процесу розмноження, очистили та фрагментували. З отриманого матеріалу створили концентрат.

Гама Lifting Vegetal на основі Дівочої Краси – для відновлення еластичності й пружності, повернення тонусу шкіри.

Рододендрон Гренландський – кущ родом із бореального лісу Канади, відомий своїми лікувальними, очищувальними та ароматичними властивостями.

Пудра листя Рододендрона Гренландського має себорегулювальні властивості та діє у глибоких шарах шкіри. Нормалізує роботу сальних залоз, перешкоджає появі блиску, бореться із запаленнями та покращує текстуру шкіри.

Yves Rocher збирає зелене листя Рододендрона на північ від канадського озера Сен-Жан, у хвойному лісі серед чорних ялин.

Гама Sebo Végétal на основі Рододендрона – для комбінованої, жирної та проблемної шкіри.

Синя Волошка – польова рослина, що любить сонце та квітне в період із кінця червня до вересня.

Волошку використовують для догляду за чутливою шкірою навколо очей. Активні речовини волошки дбайливо доглядають за повіками та віями, знімають почервоніння, прибирають набряки та припухлості.

Yves Rocher вирощує волошку на власних полях в регіоні Ла-Гасії у Бретані згідно з принципами органічного землеробства з початку 90-х років.

Гама Pur Bleuet на основі Волошки – для чутливої шкіри навколо очей.

Здатність бруньок будь-яких рослин рости та розвиватися пов’язана з великою кількістю цінних клітин, які не мають аналогів, але мають потужну здатність до регенерації.

Нектар Рослинних Бруньок дозволяє зменшити кількість «негативної інформації» у шкірі, поява якої спричинена частими стресами та провокує передчасне старіння шкіри. Вони перезапускають клітинну активність, стимулюючи швидке оновлення протягом 72 годин.

Для створення Нектару Бруньок експерти Yves Rocher застосували метод рослинної біотехнології. І отримали потрібний екстракт з усього однієї бруньки дерева, яке росте та охороняється в ботанічному саду Yves Rocher у Болоньї.

Гама Anti-Age Global на основі Нектару Бруньок – для корекції ознак старіння та регенерації шкіри, повернення природного сяяння.

У дикій природі Ромашка воліє рости в полях, луках або лісових галявинах.

Має заспокійливі та захисні властивості, підвищує опірність шкіри до зовнішніх подразників. Ромашкова вода знижує чутливість шкіри, а ромашкова олія підвищує захисні механізми шкіри та збільшує її здатність до самовідновлення.

Дика Ромашка використовується в засобах для догляду за шкірою Yves Rocher із 1960-х років. І є однією з перших рослин, що почали вирощувати на власних полях у Ла-Гасії.