Великий літній розпродаж уже закінчується, але є бренди, які продовжують розпродавати речі з попередніх колекцій. Крім цього, деякі бренди пропонують знижки не лише на легкий одяг для літа, а й на куртки та пальта, що будуть доречними восени. Зібрали бренди, які пропонують речі за вигідною ціною.

The Icon

Мультибрендовий магазин, який представляє світові жіночі та чоловічі бренди, теж розпродає речі з попередніх колекцій зі знижкою до -90 %. У розділі Sale представлені речі від брендів Heron Preston, Ambush, Off-White та інших.

Скільки: штани Heron Preston 5 580 гривень, замість 23 250

Лінк

Marchi

Монобренд Marchi, який спеціалізується на виробництві верхнього одягу, пропонує знижки на речі з минулих колекцій. Для тих, хто бажає зекономити, радимо звернути увагу на пуховики зі знижкою до -80%. Крім цього, у розділі Sale представлені сукні-кімоно, тренчі та легкі костюми.

Скільки: пуховик за 3 600 гривень, замість 10 375

Лінк

ЦУМ

Знижка діє на одяг із колекції весна-літо 2020

Скільки: тренч Alexa Chung за 4 700 гривень, замість 18 250

Лінк

Zara

У розділі «Спеціальна ціна» на сайті можна придбати актуальні речі для чоловіків, жінок і дітей.

Штани за 599 гривень, замість 1 299 гривень

Лінк

Helen Marlen

Зі знижкою до -60 % можна купити одяг із попередніх колекцій, який буде актуальним на всі сезони.

Скільки: світшот Ami за 3 060 гривень, замість 7 650

Лінк

Katsurina

На сайті бренду за зниженими цінами представлені здебільшого літні речі з льону, але, крім цього, зі знижкою до -50 % залишилося кілька пуховиків.

Скільки: 3 750 гривень, замість 7 500

Лінк

Katimo

Український бренд жіночого одягу зі стриманим дизайном теж розпродає речі з попередніх колекцій. Серед асортименту: класичні жакети, сорочки, лляні сукні, спідниці та штани.

Скільки: жакет 3 100 гривень, замість 6 200

Лінк

«Всі. Свої»

Онлайн-платформа українських брендів пропонує знижки на окремі позиції та бренди до -50 %. Серед речей з акцією: сукні, пальта, костюми, взуття.

Скільки: костюм Revelin 1 674 гривень, замість 2 790 гривень

Лінк

Mango

У розділі «Спеціальні пропозиції» на сайті бренду можна знайти деякі моделі з жіночого, чоловічого та дитячого відділу зі знижкою до -50 %.

Скільки: топ за 799 гривень, замість 1 199

Лінк

Daff

Український бренд жіночого одягу в мінімалістичному стилі розпродає одяг із літньої колекції. Окрім речей на теплу погоду, можна придбати джинси з цупкого деніму або джинсову спідницю, яка буде актуальна з теплими колготами в холодну пору.

Скільки: спідниця 2 325 гривень, замість 3 100

Лінк