У зимовий період шкіра рук та обличчя потребує особливого догляду. Тому хорошим подарунком до новорічних свят стануть косметичні засоби для зволоження та відновлення шкіри. Косметичний бренд NIVEA пропонує набори у святковому пакованні, які можна подарувати людям різного віку та з різними потребами шкіри.

The Village Україна разом із NIVEA розповідає про шість подарункових наборів для догляду за різними типами шкіри.

Для нормальної шкіри – набір NIVEA Make Up Expert

Ціна: 171 гривня


Зволожувальний флюїд-основа під макіяж

Флюїд створили для нормальної та схильної до жирності шкіри. У його формулу додали гіалурон і вітамін Е, поєднавши в одному засобі властивості зволожувального крему та праймера з легкою текстурою. Засіб ефективно зволожує шкіру, швидко поглинається, не забиває пори. А також розгладжує дрібні нерівності та зберігає матовість протягом дня.

Вирівнювальний ексфоліант з AHA-кислотами

Цей засіб із натуральними відлущувальними частинками збагачений 1% молочної AHA-кислоти. Він візуально вирівнює рельєф і тон шкіри, створюючи ідеальну основу для нанесення крему та макіяжу.

Купити

Для сухої та чутливої шкіри – набір «Чутлива шкіра»

Ціна: 156 гривень


Зволожувальний крем-основа під макіяж Make Up Expert

Цей засіб створили спеціально для тих, хто любить використовувати декоративну косметику. Крем для нормальної та схильної до сухості шкіри з гіалуроном і мигдалевим молочком підготує шкіру до нанесення макіяжу. При цьому він не забиває пори та інтенсивно зволожує шкіру. Засіб має тонкий ненав’язливий запах і швидко вбирається, не залишаючи жирного блиску після нанесення косметики.

Міцелярна вода MicellAIR – для сухої й чутливої шкіри

Міцелярну воду створили з урахуванням особливостей сухої та чутливої шкіри. Міцели очищають пори, притягуючи мікрочастинки забруднень, себуму й декоративної косметики.

Купити

Для чутливої шкіри – набір «Q10 для чутливої шкіри»

Ціна: 188 гривень


Міцелярна вода MicellAIR – для чутливої шкіри

Міцелярна вода зволожує, заспокоює та очищує шкіру. Вона видаляє макіяж без тертя, не залишаючи подразнень і відчуття стягнення. Пантенол у складі засобу прискорює відновлення пошкоджень.

Денний крем проти зморщок «Q10 Power для чутливої шкіри»

У складі крему є креатин й антиоксидант Q10, що розгладжує дрібні зморшки та підвищує пружність шкіри обличчя. Формула, збагачена екстрактом солодки, заспокоює суху та чутливу шкіру завдяки інтенсивному зволоженню. Завдяки легкій текстурі крем не забиває пори.

Купити

Для зволоження та відновлення шкіри – набір «Q10 Power»

Ціна: 271 гривня


Зволожувальний денний крем проти зморщок Q10 Power

Засіб бореться зі зморшками та робить шкіру відчутно пружнішою. Система UVA/UVB захисту SPF 15 запобігає появі нових зморщок, викликаних дією сонячних променів. Також формула містить потужний антиоксидант Q10, який сповільнює процеси старіння, та креатин, що стимулює вироблення колагену клітинами шкіри.

Відновлювальний нічний крем проти зморщок Q10 Power

Крем зволожує та відновлює шкіру під час нічного відпочинку. Він бореться зі зморшками, запобігає появі нових і робить шкіру пружною. Формула містить споріднений зі шкірою коензим Q10. Це антиоксидант, що уповільнює процеси старіння. А креатин стимулює вироблення колагену клітинами шкіри.

Купити

Для зрілої шкіри 55+ – набір «Енергія молодості 55+»

Ціна: 181 гривня


Денний крем «Енергія молодості + ревіталізація 55+»

Продукт підвищує тонус шкіри та інтенсивно її зволожує. Арганова олія у складі крему розгладжує наявні зморшки. А формула з УФ-фільтрами захищає від ультрафіолетового проміння та запобігає появі нових зморщок.

Нічний крем «Енергія молодості + ревіталізація 55+»

Крем потурбується про шкіру тоді, коли її власниця відпочиває. Формула містить енергетичний коктейль з олії авокадо та кальцію, які роблять шкіру пружною та еластичною. А завдяки пантенолу, крем зволожує шкіру, запобігаючи появі нових зморщок.

Купити

Для зменшення зморшок 65+ – набір «Енергія молодості 65+»

Ціна: 140 гривень


Денний крем для обличчя «Енергія молодості + контуринг 65+»

Крем створили спеціально для зрілої шкіри. У його складі енергетичний коктейль з екстрактом сої та гідраміну, які відновлюють контури та розгладжують зморшки. УФ-фільтри запобігають появі пігментних плям.

Крем для рук «Комплексний Догляд»

Крем живить шкіру рук, доглядає за нігтями та пом’якшує кутикулу. Формула з обліпихою та вітаміном Е швидко поглинається, активно зволожує й відновлює суху шкіру рук. А активні компоненти у складі мають тонізувальні, зволожувальні й живильні властивості.

Купити

Матеріал підготовлено за підтримки