Наближаються новорічні свята, а разом із ними й передноворічна метушня з вибором подарунків. Щоб не бути банальним і не залишати під ялинкою светр з оленями або шкарпетки з написом Happy New Year, зверніть увагу на захоплення та хобі людини. Якщо хочете зробити класний подарунок фанату відеоігор, то спочатку визначте, до якого типу геймерів він або вона належать.

The Village Україна разом із HyperX розповідають, які девайси та гаджети обрати для різних типів ігроманів.

Поціновувачу багатокористувацьких ігор

Кіберспортсмену


Девайси для кіберспортсмена або геймера – це один із найважливіших елементів на шляху до успішної, комфортної або визначальної гри. Безумовно, для гравця має значення його skill, рівень гри. Але без упевненості в собі, своїх силах і девайсах – успіх наражається на ризик. Я вже багато років користуюся пристроями від HyperX і з упевненістю можу сказати, що вони виробляють саме те, що необхідно для комфортної та надійної гри.

Арсеній Триноженко (ceh_9), амбасадор бренда HyperX


Стримеру

Мобільному геймеру

Консольнику


Мені досить нелегко звикати до девайсів, адже якщо тобі комфортно з тим, що є – навіщо це змінювати? Але нещодавно я все ж перейшов із дротових навушників на бездротові. Це було, знаєте, певною мірою одкровенням: дійсно зручно й викликає нові відчуття свободи та мобільності. Я просто рекомендую спробувати, а потім відчути, твій це аксесуар це чи ні.

Данило Ішутін (Dendi), амбасадор бренда HyperX


Матеріал підготовлено за підтримки