Найкращий подарунок до новорічних свят – це той, який не хочеться закинути в темний куток шафи. The Village Україна разом з Philips зібрали сім практичних подарунків для краси та дому, які зроблять життя простішим.


Автостайлер Philips MoistureProtect

Святкові блискучі локони в домашніх умовах – легко створюйте таку зачіску з автостайлером MoistureProtect. Його спеціальна конструкція дає змогу завивати удвічі більше волосся за раз, а на повноцінну укладку з локонами витратите всього 25 хвилин. Крім того, автостайлер має спеціальну технологію збереження природної вологи волосся MoisterProtect: датчик аналізує температуру волосся та не пересушує його. А внутрішній циліндр із керамічним покриттям захищає волосся від пошкоджень.

3 999 грн


Фотоепілятор Lumea Prestige
від Philips

Це зручний та безпечний спосіб позбутися небажаного волосся в домашніх умовах надовго. Інтенсивне імпульсне світло фотоепілятора діє на корені волосся та переводить фолікули в стадію спокою. Це дає змогу вже за три процедури зменшити кількість волосся на тілі на 92%. А після цілого курсу шкіра залишається гладенькою до шести місяців. Для кожної ділянки тіла – обличчя, пахви, зона бікіні – фотоепілятор Lumea Prestige має спеціальні насадки з відповідними вигинами, розміром та програмою.

12 999 грн


Зубна щітка Philips Sonicare DiamondClean

Звукова зубна щітка Philips Sonicare – це професійний догляд за ротовою порожниною на щодень. Завдяки технології Sonicare, що робить 62 тисячі рухів на хвилину, щітка може видаляти до 10 разів більше нальоту й покращити стан ясен уже за 2 тижні. Крім того, зубна щітка допомагає помітно відбілити зуби вже за три дні. Водночас вона робить це безпечно та не шкодить зубам. Тому її рекомендують стоматологи.

У комплекті до щітки також йде стильна індукційна чашка-підзарядка, що пасує до будь-якого інтер’єру. А для подорожей розрахований дорожній футляр з USB-зарядкою. До того ж ця зубна щітка є в різних кольорах.

5 699 грн


Кавомашина Philips LatteGo 5000

Професійні кавові напої в домашніх умовах – завдання стає простішим з кавомашиною Philips LatteGo. Вона готує 6 видів кави та має спеціальну молочну систему для ніжної, однорідної пінки. Інноваційна молочна система LatteGo складається лише з двох частин, що легко розібрати та помити. Виставляйте потрібний об’єм напою та його міцність – система збереже ваші уподобання на майбутнє. А міцні керамічні жорна розраховані на 20 тисяч чашок кави без заміни деталей.

19 999 грн


Пилосос Philips PowerPro Aqua

Прибрати безлад удома перед чи після Нового року – для цього придумали пилосос PowerPro Aqua. Він призначений для різних типів поверхонь і має окрему мийну систему для прибирання підлоги. Тому вам не доведеться двічі проходитись по всьому дому, аби пропилососити й помити підлогу. А завдяки ручному пилососу, що входить до складу, ви швидко зможете пропилососити меблі, наприклад, диван.

Пилосос акумуляторний і має легку конструкцію, що робить прибирання зручнішим. У моделі немає шнура, тому ви легко можете дістатися до найменших закутків квартири – нічого не обмежує рухи.

9 999 грн


Мультипіч Philips XXL

Гарний варіант, якщо піклуєтеся про здоров’я та економите свій час. А ще, коли хочеться приготувати святкову страву та не витрачати на це цілий день. Мультипіч готує страви за допомогою гарячого повітря, з мінімальною кількістю олії або взагалі без неї. Крім того, вона має режим випікання та впорається зі складними святковими стравами. А функція збереження тепла дає змогу подавати їжу на стіл, коли вам зручно, страву можна зберігати теплою до 30 хвилин. Розмір печі дозволяє готувати страви на всю сім’ю, у ній навіть можна запекти цілу курку. Додатковий плюс – усі частини легко розбираються та миються.

7 999 грн


Універсальний стайлер Philips Multigroom 5000

Стайлер Multigroom 5000 – це одночасно і тример для бороди, і машинка для стрижки голови, і бодігрум. Зручно, коли все в одному гаджеті. Його неслизька гумова ручка допомагає створювати точні контури та голитися абсолютно безпечно. Сталеві леза DualCut гарантують максимальну точність і залишаються гострими протягом п’яти років. Крім того, тример можна безпечно використовувати в душі та ополіскувати водою. У наборі є 14 різних насадок, а одного заряду вистачає на 120 годин роботи.

1 999 грн


матеріал підготовлено за підтримки