Важливу роль у домашньому затишку та комфорті відіграють м’які меблі. Важливо, щоби ліжко, диван або крісло не тільки добре пасували до інтер’єру, а ще й були дуже зручні та комфортні у використанні. Публікуємо добірку м’яких меблів українського виробництва: стильні та зручні дивани, ліжка, крісла й пуфи.

Дивани

Диван – важливий елемент інтер’єру, який може стати не тільки зоною відпочинку, а ще й цікавим акцентом у просторі. Важливо підібрати комфортний диван відповідно до розміру кімнати та ваших особистих уподобань.

Наприклад, якщо ви любите більше часу відпочивати на дивані, а не в ліжку, варто обирати зручний, м’який диван із глибокою посадкою, аби ви могли не тільки сидіти, а й лежати на ньому. Якщо у вас багато простору й маєте велику родину або часто запрошуєте друзів у гості, варто обрати великий, модульний або вугловий диван, щоб усі гості або члени родини могли вміститися на ньому.


Диван Katrina від Blanche

Скільки: від 63 099 гривень

Лінк


Диван Hanks від Іnteria

Скільки: 34 277 гривень

Лінк

Для меншого простору підійде компактний диван, який не буде займати багато місця й на якому вмістяться двоє-троє людей. Якщо обираєте диван для зони відпочинку, зверніть увагу на його зручність. Якщо це диван для їдальні або кабінету, можливо, вам знадобляться широкі тверді підлокітники, аби ви могли поставити туди, наприклад, ноутбук, папірці або чашку з кавою.


Диван Greta від Pufetto

Скільки: від 17 600 гривень

Лінк


Диван Челсі від Dommino

Скільки: 9738 гривень

Лінк

Ліжка

Обираючи ліжко, звертайте увагу на його комфорт, функціональність і якість. Крім цього, ліжко має пасувати до вашого інтер’єру та відповідати обраному стилю: мінімалізм, лофт чи скандинавський стиль, наприклад. Відштовхуючись від цього, обирайте відповідний колір, матеріал і форму ліжка.

Також треба враховувати розміри спальної кімнати. Якщо простір дуже маленький, варто обирати ліжка на ніжках, щоби візуально збільшити простір і додати повітря. Цей прийом добре працює з багатьма меблями.

Перевага ліжок у підлогу полягає в тому, що часто в них є місце для зберігання: окремі висувні ящики або місце під каркасом ліжка. Це також вирішує проблему нестачі місця для зберігання в невеликих квартирах.


Ліжко Vogue від Blanche

Скільки: 27 228 гривень

Лінк


Ліжко Lagertha від Drommel

Скільки: 15 900 гривень

Лінк


Дерев’яне ліжко Мальме від Woodwerk

Скільки: 20 832 гривні

Лінк


Ліжко Тіфані від Dommino

Скільки: 16 767 гривень

Лінк


Ліжко Lotus Slim від Interia

Скільки: 27 808 гривень

Лінк


Дитяче ліжко Mickey від Interia

Скільки: 20 855 гривень

Лінк

Крісла та пуфи

Крісла та пуфи можуть як доповнювати інтер’єр, так і бути дуже практичними у побутовому використанні. Крісла можуть бути розкладні й застосовуватися для сну, а пуфи можна з легкістю переміщувати з однієї кімнати в іншу. До того ж вони м’якші за дерев’яні стільці й табурети, що безумовно додає комфорту. Найчастіше крісла та пуфи обирають в одній стилістиці й кольоровій гамі диванів та інших м’яких меблів. Тому зверніть увагу, щоб усі меблі добре поєднувалися між собою.


Розкладне крісло ESSE від Blanche

Скільки: 17 465 гривень

Лінк


Пуф шестикутник від Drommel

Скільки: 2590 гривень

Лінк


Крісло Easy від Cube44

Скільки: 10 695 гривень

Лінк


Пуф Лестер від Dommino

Скільки: 3640 гривень

Лінк


Крісло RIA від Blanche

Скільки: 7 471 гривня

Лінк