The Village Україну публікує добірку стільців від українських виробників

Okh

Це український бренд, який має невелике виробництво в Івано-Франківській області, засноване два роки тому. Більшість процесів виробництва засновник бренда виконує своїми руками. «Okh» створює дерев’яні стільці, столи, комоди та інші вироби. У створенні дизайну меблів переосмислено мінімалістичні вертикалі та діагоналі силуетів гір і карпатські смерекові ліси. Більшість виробів зроблено з червоного дуба, грушки та ясена. Ціни на стільці в середньому 3200 гривень.


Стілець Marzhyna

Скільки – 3200 гривень

Лінк

Craftor

Це молодий український бренд предметного дизайну, створений у 2015 році. Craftor створює меблі для власних лінійок, а також виробляє меблі для дизайнерів. Є можливість змінювати розмір, колір, матеріали виробів або робити індивідуальні замовлення. У виготовленні меблів бренд використовує матеріали українського походження, в основному це: метал, дерево та фанера. Середня ціна на стільці – 2450 гривень.


Стілець Аsh two

Скільки – 2450 гривень

Лінк

Kitass

Kitass виготовляє м’які та столярні меблі для ресторанів, кафе та готелів. У бренда великий вибір продукції за каталогом. Можна вибрати виріб з уже наявних моделей або зробити індивідуальне замовлення за вашим проєктом. Бренд створював стільці для багатьох київських закладів, до прикладу: China Ma, Nam, Praha, Chi, Mamamanana.


Стілець U

Скільки – 6500 гривень

Лінк

Butor System

Це молодий український бренд, заснований у 2016 році. Butor System створює прості й одночасно незвичайні меблі для дому. Характерною особливістю виробів є нетипові геометричні форми, сучасний дизайн і поєднання різних фактур, до прикладу: дерево й алюміній. Бренд створює меблі за ексклюзивним дизайном або за індивідуальним замовленням. Середня ціна – 10 000 гривень.


Стілець Harpy

Скільки – 11 480 гривень

Лінк

Romp

Бренд заснований українським дизайнером у 2010 році. Romp займається дизайном і створенням меблів із дерева, сталі та листового металу. Виробництво розташоване в Черкасах. Бренд створює мінімалістичні та практичні меблі з використанням екологічних матеріалів. Ціни на стільці стартують від 4000 до 11 000 гривень.


Стілець CE02

Скільки – від 6125 до 7875 гривень

Лінк

Def

Київський бренд меблів почав свою роботу у 2014 році. Def створює мінімалістичні стільці, столи, світильники та дзеркала. Стільці від цього бренда впишуться як у домашній інтер’єр, так і в інтер’єр офісу або кафе. Середня ціна виробів – 3500 гривень.


Стілець Uncommon

Скільки – 4900 гривень

Лінк

Dls

Фабрика існує із 2004 року та створює меблі з підвищеною зносостійкістю. Компанія виготовляє різні типи меблів: дивани, крісла, стільці та ліжка. У виготовленні виробів Dls використовує власну фурнітуру. Можна вибрати вже наявні стільці або зробити індивідуальне замовлення для дому, офісу або кафе. Ціни залежать від розміру та типу виробу.


Стілець «Слайд»

Скільки – від 3444 гривень

Лінк

Drommel

Український бренд почав свою роботу у 2014 році. Drommel створює меблі у скандинавському стилі з дерев’яної плити та сталі. Бренд виробляє столи, стільці, стелажі, тумби, пуфи, мудборди та декор. 


Стілець Grace

Скільки – 2190 гривень

Лінк

Woodwerk

Фабрика розташована на Закарпатті та створює лаконічні меблі у стилях сучасного мінімалізму та вінтажу. Бренд працює тільки з натуральними матеріалами: деревиною та металом. Крім стільців, виробляє столи, комоди, тумби, ліжка та дивани.


Стілець Grace

Скільки – 1875 гривень

Лінк

Levantin

Харківська студія сучасного авторського дизайну із 2012 року виробляє стільці, столи, полиці та світильники. У розробці меблів дизайнери використовують декоративні каркасні конструкції й полігональні форми. Ціни на стільці стартують від 3000 до 7000 гривень.


Стілець Supportchair

Скільки – 3830 гривень

Лінк

Woo

Бренд створює мінімалістичні меблі з використанням натуральних матеріалів. Виробляють стільці, столи та дзеркала. У виробництві меблів виробник звертає увагу на ергономічність і практичність виробів. Середня ціна стільців – 8000 гривень.


Стілець AXE

Скільки – 8900 гривень

Лінк

KonONEnko ID

Студія авторських меблів від дизайнерів Юлії Кононенко й Артема Кравченко почала свою роботу у 2012 році. Компанія займається розробленням дизайну меблів та освітлення. Дизайнери розробляють стільці, крісла, світильники у стилі ф’южн.


Стілець Drunk horse

Лінк