The Village Україна публікує добірку продуктів і процедур для корекції форми та кольору брів.

Засоби для макіяжу


Олівець

Олівець допомагає м’яко скорегувати форму: дещо змінити обриси брів і зробити їх більш симетричними та графічними. Щоби замалювати проміжки між волосками, обирайте автоматичні олівці із тонким або скошеним грифелем. Після нанесення розтушуйте засіб щіточкою.

Автоматичний олівець із трикутним аплікатором

Make Up Factory Triangle Brow Styler

Ціна: 615 гривень

Автоматичний олівець із тонким грифелем

NYX Professional Makeup Micro Brow Pencil

Ціна: 344 гривні

Гель

Гель – засіб для укладки брів, подібний до лаку для волосся. Його головне завдання – вкласти волоски в певному напрямку, зафіксувати їх та надати бровам охайного вигляду. Прозорий гель можна використовувати як завершальний етап макіяжу, після олівця чи тіней, а кольоровий – як самостійний продукт для природного мейкапу. Функцію фіксатора також виконує віск: його можна знайти в деяких палетках або придбати у форматі олівця.

Прозорий гель для фіксації брів

Givenchy Mister Brow Groom

Ціна: 860 гривень

Кольоровий гель для фіксації та макіяжу брів

Revitalash Hi-Def Tinted Brow Gel

Ціна: 920 гривень

Придбати засіб можна у клініці Beaute Et Jeunesse, салоні краси «Кафо» та інших закладах-партнерах бренду.

Туш

За функціоналом і форматом туш для брів схожа до гелю: цей продукт допомагає розчесати, вкласти та нафарбувати брови і закріпити результат щонайменше на кілька годин. Перевага туші в тому, що вона також здатна надати бровам густоти: засіб заповнює проміжки волокнами, а тому підходить навіть для рідких брів.

Гель-філер для брів

Artdeco Brow Filler

Ціна: 339 гривень

Туш для брів

Kiko Milano Eyebrow Fibers Coloured Mascara

Ціна: 328 гривень

Тіні або пудра

Тіні для брів з їхньою піддатливою сухою текстурою легко розподіляються по шкірі та перекривають ділянки, на яких не ростуть волоски. Компактні матові тіні треба наносити скошеним пензлем, а пудру, як у Diego Dalla Palma, – спеціальним аплікатором.

Палетка тіней для брів

Misslyn Chocolate Brow Duo

Ціна: 270 гривень

Пудра для брів

Diego Dalla Palma The Eyebrow Studio

Ціна: 700 гривень

Помада і гелева підводка

Пігментований продукт зі стійкою формулою дозволяє намалювати виразні «інстаграмні» брови з чітким контуром, як у б’юті-блогерок. Нанесення таких засобів вимагає вправності: якщо ви захопите пензлем забагато гелю та вчасно не розтушуєте лінії, брови матимуть грубий неприродний вигляд.

Помада для брів

L'Oreal Paris Brow Artist Paradise Pomade Extatic

Ціна: 370 гривень

Підводка для брів

Avon Mark

Ціна: 190 гривень

Маркер або фломастер

Маркер для брів – засіб для реалістичної промальовки волосків, який за ефектом порівнюють із процедурою мікроблейдингу. Зазвичай такі продукти оснащені тонким пензликом або потрійним аплікатором-«виделкою», який дає можливість робити одразу кілька рівних коротких штрихів. Плюс і мінус таких засобів – їхня стійка (часто – водостійка) формула: засіб швидко засихає на шкірі, тому скорегувати огріхи в процесі нанесення може бути складно.

Лайнер для брів

Maybelline Brow Tattoo Micro Pen

Ціна: 260 гривень

Маркер для брів

Glossier Brow Flick

Ціна: 18 доларів (450 гривень)

Мультитаскери

Продукти формату 2-в-1 або 3-в-1 покривають повний цикл макіяжу брів. Коштують такі засоби дорожче, але свою вартість виправдовують, адже дають змогу моделювати, фарбувати та фіксувати брови без додаткових маніпуляцій.

Засіб для моделювання брів 3-в-1 (олівець, щіточка, хайлайтер-кушн)

Sisley Paris Phyto-Sourcils Design

Ціна: 1 575 гривень

Засіб для макіяжу брів 2-в-1 (олівець, гель)

Wunder2 Wunderbrow D-Fine

Ціна: 729 гривень

Салонні процедури


Послуги з корекції, фарбування та фіксації брів пропонують як у спеціалізованих brow-закладах (The Brow Bar, Grow Brow, Brow Bar One), так і в салонах краси широкого спектру (Concept 360, G.Bar тощо). Розповідаємо докладніше про найбільш популярні процедури.

Корекція або моделювання

Корегувати брови можна і власноруч, однак суттєві зміни краще довірити майстру, який підбере оптимальну форму відповідно до вашого овалу обличчя. Базова процедура корекції передбачає видалення зайвих волосків пінцетом. Також можливе моделювання восковими смужками або ниткою (трідінг).

Вартість: 200-250 гривень

Фарбування

Якщо ви хочете заощадити час на ранковому макіяжі, скористайтеся послугою фарбування брів. У салонах та brow-барах вам запропонують дві опції барвника: професійну фарбу та натуральну хну. Хна профарбовує не лише брови, а й шкіру під ними, та має властивість ущільнювати волоски, тому, якщо ваші брови від природи густі, краще віддавати перевагу фарбі. Ефект від процедури триватиме від двох до чотирьох тижнів.

Вартість: 200-250 гривень;

350-500 гривень у пакеті з корекцією

Ламінування

Брови з жорсткими, неслухняними волосками, які ростуть у різному напрямку, можна вкладати та фіксувати: тимчасово (за допомогою гелю) або на тривалий час. У процесі процедури ламінування волоски зачісують у правильному напрямку, просочують спеціальним розчином і профарбовують, завдяки чому вони стають щільнішими, яскравішими та набувають блиску. За допомогою ламінування можна відтворити модний ефект зачісаних догори брів, який триматиметься більше місяця.

Вартість: 900-950 гривень

Обкладинка: thebrowbarkiev