The Village Україна пропонує добірку косметичних засобів у святковому дизайні та розповідає, як не прогадати з б’юті-подарунком.

Догляд за шкірою


Вгадати з таким презентом, не знаючи типу та проблематики шкіри, може бути складно. Обирайте універсальні продукти на кшталт крему для рук, бальзаму для губ і зволожувальних засобів для шкіри обличчя.

Заощадити на подарунку можна, придбавши святковий косметичний набір. Сети коштують дешевше, ніж окремі продукти, і продаються в гарних коробках, які не треба додатково перепаковувати.

Ще одна ідея для презенту – адвент-календар із б’юті-засобами. За традицією такі набори дарують ще першого грудня, аби до католицького Різдва можна було відкрити всі 24 комірки з подарунками. Однак ніхто не заважає вам подовжити свято подрузі чи другу та подарувати адвент-календар на Новий рік.

Адвент-календар L’Occitane

Цьогорічну різдвяну колекцію L’Occitane випустили в колаборації з модним домом Castelbajac Paris. Окрім бестселерів лінійки «Каріте» (продукти L’Occitane на основі олії ши – ред.), у яскравому дизайні вийшов косметичний адвент-календар. З-поміж інших засобів L’Occitane – у «віконцях» розташувались мигдалевий крем для рук, відновлювальний кондиціонер для волосся і туалетна вода «Вербена» у travel-форматі. У преміальній версії календаря можна знайти мініатюри дорожчих продуктів на кшталт anti-age крему із безсмертником.


Скільки: класичний адвент-календар – 1 699 гривень, преміальний – 2 899 гривень.

Лінк

Набір міні-кремів для рук Avon

Крем для рук – засіб, без якого важко обійтися в холодний сезон. У наборі Avon їх три: для відновлення (з олією кокоса), інтенсивного зволоження (із бджолиним маточним молочком) та догляду за не надто сухою шкірою (із гліцерином). Усі креми представлені в міні-пакуваннях (30 мл), які легко брати з собою в подорож чи на роботу.


Скільки: 80 гривень

Лінк

Подарунковий набір масок для обличчя Boosh Boosh

Український бренд, виробництво якого базується в Японії, підготував серію подарункових сетів із різним наповненням. У більших наборах можна знайти засоби Boosh Boosh для основного догляду за шкірою (наприклад, зволожувальний крем і сироватку), у менших пакуваннях-«ланчбегах» – тканинні експрес-маски трьох видів. Одну з них – Dat’s Your Afterparty Mask – радимо випробувати вже першого січня.


Скільки: набір із шістьма тканинними масками – 1 220 гривень, набір із дев’ятьма масками – 1 720 гривень

Лінк

Крем для тіла Kiehl’s

До різдвяної колекції Kiehl’s, оформлення якої розробляв ілюстратор Ендрю Беннекер, увійшли бальзам для губ, тонік із календулою та ще вісім бестселерів бренду в святковому дизайні. Радимо звернути увагу на креми для тіла, яких у колекції Kiehl’s два: класичний живильний Creme de Corps і легший Creme de Corps Whipped Body Butter із текстурою збитих вершків.


Скільки: Creme de Corps – 1 059 гривень (250 мл); Creme de Corps Whipped Body Butter – 1 269 гривень (226 г)

Придбати засоби з різдвяної колекції можна в офіційних корнерах і бутиках Kiehl’s.

Різдвяний набір Novexpert Hyaluronic Acid

Узимку навіть комбінована шкіра може лущитись і відчувати стягнутість – що вже казати про суху та чутливу. Сироватка-бустер і маска з лінії Novexpert Hyaluronic Acid забезпечать глибоке зволоження шкіри на всіх рівнях і подбають про те, аби вона самостійно виробляла гіалуронову кислоту й колаген. Перший засіб підходить для щоденного використання, а другий надає «швидку допомогу», коли шкірі особливо бракує вологи (наприклад, після прогулянки в морозну погоду або тривалого авіаперельоту). Комплект із двох продуктів коштує стільки ж, скільки одна сироватка Booster Serum, однак кількість таких наборів обмежена.


Скільки: 1 704 гривні

Лінк

Крем Académie Eternal Youth Cream No.260

До 100-го дня народження крему «Вічна молодість» Académie випустили лімітовану версію продукту. Ретро-баночка із засобом, що зволожує та розгладжує шкіру обличчя, інкрустована кристалами Swarovski. Святковий дизайн був натхнений дорогоцінними компонентами крему – алмазними пептидами та діамантовою пудрою. Увібравшись, засіб залишає на шкірі легке мерехтіння і запах сандалу та мандаринів.


Скільки: 4 361 гривня

Лінк

Набір засобів Yves Rocher «Червоне яблуко»

У новорічному асортименті Yves Rocher є подарункові сети різної комплектації, наприклад, з міні-версіями гелю для душу, молочка для тіла та крему для рук, а також повнорозмірним бальзамом для губ. Усі продукти пахнуть, як і традиційний для різдвяних ярмарків десерт – карамельне яблуко на паличці.


Скільки: 279 гривень

Лінк

Набір iS Clinical SPA Collection Kit

iS Clinical – американська космецевтика для салонного та домашнього догляду. SPA-набір цього бренду буде корисним як на етапі підготовки до Нового року, так і у відновленні шкіри після святкувань. До набору увійшли три бестселери iS Clinical: зволожувальна маска з охолоджувальним ефектом, скраб Tri-Active Exfoliant і медовий очищувальний засіб, що розігріває шкіру та м’яко звільняє пори від забруднень.


Скільки: 4 389 гривень

Лінк

Набір масок для обличчя Caudalie Mini Mask Trio

Сет із косметичними мініатюрами – вдала ідея для подарунку хоча би з двох причин. По-перше, так ви дізнаєтеся, який засіб найбільше до вподоби вашому другові, і вже знатимете, що дарувати на наступні свята. По-друге, такий набір завжди можна розділити на три менші презенти. Переконатися в цьому можна на прикладі тріо міні-масок Caudalie для зволоження, пілінгу та детоксу шкіри.


Скільки: 575 гривень

Лінк

Декоративна косметика


Щороку бренди змагаються за те, чия різдвяна колекція буде більш ефектною. Саме тому взимку на полицях магазинів стає ще більше хайлайтерів, тіней із шимером і товарів у золотих футлярах і флаконах. Окрім поодиноких мейкап-засобів, радимо звернути увагу на подарункові набори в косметичках або клатчах. Таке пакування обійдеться дорожче, ніж подарунковий папір, однак і служитиме довше.

Подарунковий набір помад Rouge Dior Couture Collection Midnight Wish

Червона помада Rouge Dior 999 у святковому футлярі – це вже подарунок. Що вже казати про комплект із такою помадою та п’ятьма змінними блоками різних кольорів. Кожен із шістьох популярних відтінків Rouge Dior має гравіювання зі словом-побажанням: Love, Luck, Bliss тощо. Продаються помади в «зірковому» клатчі з логотипом Dior.


Скільки: 5 798 гривень

Лінк

Адвент-календар NYX Professional Makeup Sugar Trip

Різдвяний календар NYX здатен вразити навіть тих, хто не ходить з одним макіяжем два дні поспіль. У його комірках ховаються 14 засобів для губ (у тому числі темно-сіра помада відтінку Кiev), три хайлайтери, рум’яна та тіні для повік шістьох кольорів.


Скільки: 1 700 гривень

Лінк

Покриття для вій Clarins Gold Mascara Top Coat

Топ для вій із золотим глітером – подарунок, який захочеться випробувати одразу на новорічній вечірці. Використовувати мерехтливе покриття можна поверх класичної чорної туші або як самостійний продукт.


Скільки: 784 гривні

Лінк

Палетка тіней і хайлайтерів Guerlain Electric Look Palette

Розмаїття відтінків, зібраних у цій палетці, дає простір для експериментів: світлі матові підійдуть для денного мейкапу, яскраві металічні – для вечірнього. У футлярі Electric Look Palette компактно розмістилися три пензлики: широкий плаский – для хайлайтерів, тонкі двобічні – для тіней.


Скільки: 2 400 гривень

Лінк

Пудра Givenchy Prisme Libre Christmas Collection

Розсипчаста пудра Prisme Libre, давній бестселер Givenchy Beauty, часто «перевдягається» в лімітоване пакування. До цього Різдва кришку пудри зробили золотою та декорували квітковим візерунком. Сам засіб, утім, змін не зазнав: чотири відтінки пудри так само легко змішуються в один, аби матувати шкіру та надавати їй сяйва.


Cкільки: 1 050 гривень (1 750 гривень без знижки)

Лінк

Аромати та парфумовані свічки


Якщо ви знаєте, який парфум до вподоби вашому партнерові, другу чи колезі, робіть ставку на його лімітовану версію: зазвичай це та сама композиція, але в більш ошатному оформленні. Якщо ж ви не впевнені в уподобаннях людини, обирайте свічку з різдвяним дизайном: навіть якщо не вгадаєте із запахом, подаруєте предмет святкового декору.

У пригоді стануть і подарункові набори. Зазвичай до складу таких входять флакон з ароматом, парфумований гель для душу чи дезодорант або – дещо рідше – декоративна косметика того ж бренду.

Чоловічий набір Giorgio Armani Acqua di Gio

Acqua di Gio – подарунок, із яким важко схибити, адже це один із найбільш продаваних чоловічих ароматів. Доповнити флакон туалетної води (50 мл) Giorgio Armani пропонують бальзамом після гоління та гелем для душу з уже впізнаваним «морським» запахом.


Скільки: 2 999 гривень

Лінк

Парфумована вода Chanel №5 Limited Edition

За свою майже 100-річну історію Chanel №5 уперше змінив колір флакона. Композицію з нотами жасмину, троянди та альдегідами (синтетичними сполуками з мильно-квітковим звучанням – ред.) помістили до пляшечки з червоного скла. У такому ж дизайні вийшла легша версія «п’ятірки» – туалетна вода №5 L’Eau із цитрусовими акордами.


Скільки: 5 406 гривень

Лінк

Парфумована свічка з колекції Diptyque Légende du Nord

Для промоції своєї різдвяної колекції Diptyque склали легенду про трьох зимових духів, кожного з яких репрезентує одна зі свічок. Якщо ж не вдаватися в подробиці казки, червона Amande Exquise пахне марципаном, зелена Sapin de Lumière – прогулянкою сосновим бором, а синя Amber Balm – солодкуватою смолою та лавандою.


Скільки: ціну уточнюйте в мережі Aromateque.

Лінк

Жіночий набір YSL Beauty Mon Paris

Парфум Mon Paris з незвичною нотою дурману з’явився на ринку лише два роки тому, однак уже встиг знайти чимало фанатів. До однойменного святкового набору увійшли парфумована вода, мініатюра туші Volume Effet Faux Cils і чорний олівець для очей Dessin Du Regard.


Скільки: 3 190 гривень (за набір із флаконом 50 мл)

Лінк

Парфумована свічка Sisley Paris Orient Candle

Ця свічка з червоного воску має всі шанси сподобатися прихильникам східних ароматів. Натхнена парфумом Soir d’Orient, вона пахне прянощами, квітами й деревиною – наче ринок в Алжирі чи Марракеші.


Скільки: 2 075 гривень

Свічка наявна в салоні ErteQoob (вул. Костельна, 9) і незабаром з’явиться в Aromateque (ЦУМ, Київ).

Чоловічий набір Kenzo L’Eau Kenzo Pour Homme

Акватичні ноти, кедр та азійський цитрус юзу – основні ноти в піраміді туалетної води L’Eau Kenzо. Разом з ароматом до набору увійшов парфумований гель для душу в travel-friendly пакуванні (50 мл).


Скільки: 1 280 гривень

Лінк