The Village Україна розповідає про цікаве та красиве житло в Києві й не тільки.

Площа:

74 м²

Висота стелі:

2,6 м

Розташування:

«Олімпійська»

Дизайн:

ISTO


Квартира розташована в житловому комплексі New York Concept House на вулиці Антоновича.

Власнику подобається зелений колір, тому в інтер’єрі використали багато його відтінків: від яскравих до глибоких темних і холодних. Зелені елементи, тобто подушки, натуральний камінь і стільці, змогли «оживити» завдяки графітовій стіні з молдингами, розповідають у команді дизайнерів ISTO. Утім, лише зеленого було недостатньо, тому інтер’єр доповнили м’якими базовими кольорами.

Дизайнери думали над варіантом, що зробити з несучим пілоном, який псував кухонну зону. Його задекорували натуральним каменем з активним малюнком. Так пілон немов врізається в стільницю, динамічно стаючи частиною простору, розповідають автори проєкту.

У роботі над дерев’яними елементами виникали труднощі, додають автори проєкту. Зокрема, щоб зберегти цілісність дерев’яного малюнка, довелося використати кілька десятків дерев’яних листів. 

Усі меблі у квартирі – українського виробництва, окрім стола в зоні кухні та журнального стола, які замовляли в Італії. Італійського виробництва також світильники й плитка. Загальний бюджет проєкту становив 111 тисяч доларів.

фото: Андрій Безуглов