The Village Україна розповідає про цікаве та красиве житло в Києві й не тільки.

Район:

Київська область

Дизайн:

«Женя Засуцький і Команда»

Площа:

200 м²

Висота стелі:

3 м


Будинок розташований у Бучі, зі сторони дороги на Київ. Власник придбав його готовим під внутрішнє оздоблення. Перепланування було незначним, під час ремонту змінили кілька перегородок між спальнями, розповідає автор проєкту Женя Засуцький.

Власник оселі працює в Києві, його основним побажанням щодо інтер’єру було мінімум дизайнерських елементів, акцент ставили на мінімалізмі в кольорах і матеріалах. Аби можна було видихнути й відпочити після міської метушні.

Розвантажити простір будинку вдалося завдяки натуральним матеріалам, а також білому кольору стін і стелі. Як каже дизайнер, за задумом, самі люди мали стати прикрасою простору.

Меблі замовляли з України й Італії. Стіл, люстри, стільці й один із диванів – італійські. Кухня – від українського виробника. Світильники замовляли з Бельгії, люстри над столом – із Данії. Одним зі складних завдань стало прокладання канальних кондиціонерів, щоб уникнути настінних блоків. Також викликом стали сходи нагору: хоча вони були прості, встановити їх було непросто, каже Засуцький. Бюджет проєкту склав 250 000 доларів.