The Village Україна розповідає про цікаве та красиве житло в Києві й не тільки.

Фото: Андрій Безуглов

Район:

Шевченківський

Дизайн:

Саша Карпинський, Ольга Соборова (U Concept)

Площа:

71 м²

Висота стелі:

2,70 м


Помешкання розташоване в ЖК Gercen Park біля Кирилівського гаю і неподалік станції метро «Дорогожичі». Спочатку це була двокімнатна квартира з великим коридором. Дизайнери вирішили з’єднати кухню з коридором і зробили дві спальні та великий санвузол.

У квартирі мешкає ІТ-фахівець, який хотів мінімалістичний інтер’єр у скандинавському стилі. Ремонт робили поступово впродовж двох років.

«Власнику подобається все пастельне і сіре, тому ми вирішили зробити інтер’єр спокійним, а завдяки декору, текстилю і картинам внесли яскраві акценти», – розповідає співавтор проєкту Олександр Карпинський.

Біля входу у квартиру розмістили технічну зону, в якій сховали пральну машину. Також тут є шафа для верхнього одягу та взуття.

У кухні розташували обідню зону з бежевими та чорними дерев’яними стільцями від іспанського бренду LaForma. Батарею біля обідньої зони замінили на дизайнерський чорний радіатор. «У квартирі був стандартний радіатор, який ми замінили. Бо коли ти заходиш у квартиру, то одразу бачиш цю зону, і звичайна батарея мала б тут невдалий вигляд», – пояснює дизайнер.

У кімнаті використали трекове освітлення, точкове і LED-освітлення, вмонтоване у шафу біля телевізора й у ванній кімнаті.

Зону вітальні розбавили яскравими вставками у шафах і додали акцентну картину від U Concept. Стіну за диваном зробили контрастною і вкрили тиньком з імітацією бетону. Диван від данського бренду Muuto.

У спальні використали ліжко італійського виробництва Molteni&C з текстильною оббивкою. Також тут встановили велике дзеркало в металевій рамі та тумби, виготовлені за замовлення. Інтер’єр доповнили яскравою картиною від U Concept.

У кабінеті розташували диван від українського бренду Interia – на випадок, якщо до власника приїдуть гості з ночівлею. Крім того, тут є великий робочий стіл, журнальний столик від Hay та килим данського бренду Ferm Living.

Ванну кімнату виконали в темних кольорах. «Ванна – наша гордість. Замовнику хотілося, щоб у ванній було темно і світло було приглушене. Ми знайшли плитку під метал і обрали темні металеві полички», – розповідає дизайнер Карпинський. Для цієї кімнати замовили змішувачі чорного матового кольору та сантехніку від італійського виробника Bongio.