У рубриці «Посилання» The Village Україна розповідає про сервіси, сайти, сторінки, телеграм-канали та блоги, варті вашої уваги.

A Lot Less – це додаток, що допомагає відстежувати кількість речей користувача: одягу, гаджетів, техніки, косметики, предметів для кухні та ванни й усього, що можна придбати. Головна його мета – дати можливість тверезо оцінити кількість речей, якими ви володієте, та позбутися зайвого.

Інтерфейс додатку мінімалістичний, як і його ідея. Він дає можливість додати свої речі до однієї із запропонованих категорій: «одяг», «електроніка», «ванна», «інше» – або створити власну. На цьому етапі потрібно написати назву речі, додати її короткий опис та зробити фото. Друга функція – видалення предметів. Програма показує кожну річ зі списку користувача по черзі та пропонує видалити її (тобто позбутися неї) або залишити.

Процес внесення всіх речей до додатку тривалий, водночас позбуватися зайвого можна вже у процесі ревізії. A Lot Less наочно показує, скільки пар кросівок у вас є насправді, і дає зрозуміти, що ще один блокнот буде зайвим.

Програма стане в пригоді, якщо ви хочете позбутися від справді непотрібних речей, плануєте переїхати чи приєднатися до популярного челенджу «100 речей». Ідея полягає в тому, щоб скоротити кількість предметів до 100 найпотрібніших, решту – розпродати чи роздати, не купувати нічого нового протягом року. Наразі додаток доступний лише для iOS.