Ділитися своїми переживаннями та емоціями – нормально. Так само як і розраховувати на підтримку у відповідь. Проте погодьтеся, ми не завжди отримуємо ту реакцію, на яку очікували. Така дискомунікація відбувається з різних причин: людина може виражати співпереживання через агресію, може не мати ресурсу на те, щоби надати підтримку, або знецінити чужий досвід через нерозуміння причини переживань.

Книга «Простими словами. Як розібратися у своїх емоціях» пояснює, як працюють емоції та як розібратися в тому, що ми відчуваємо. До старту продажів книжки ми разом із психологом Іллею Полудьонним розбираємо п’ять популярних кейсів дискомунікації.

Встигніть оформити передзамовлення до 23 грудня 2020 року.

Усі, хто замовлять книгу, отримають її з фірмовим знаком «Клубу Барабанного коня», підписом від авторів, листівкою та набором стікерів.

Ілля Полудьонний

психолог, сертифікований гештальт-терапевт, співавтор книги «Простими словами. Як розібратися у своїх емоціях»

{{cardIndex + 1}}
{{cardIndex + 1 + '/' + cards.length}}

Щоби вміти підбирати правильні слова підтримки – важливо розуміти як власні емоції, так і почуття іншої людини. Саме для цього письменник Марк Лівін і психотерапевт Ілля Полудьонний написали книгу «Простими словами. Як розібратися у своїх емоціях».

За структурою книга складається з 20 розділів, кожен з яких присвячений певній емоції – злості, образі, щастю, сорому, закоханості. Крім того, у книжці є історії про те, як ці емоції інтегровані в наше життя, а також вправи, через які можна попрацювати з тією чи іншою емоцією.

Передзамовлення книги триватиме до 23 грудня 2020 року.

У широкому продажу книга планується наприкінці грудня 2020 року.

Матеріал створено за підтримки